miroslav k
Član
pa cena jeste realna, jer obicna soja kod nai ide 30 din, pa dok platis selektor 20 eura na sat + radnike to ti je odprilike to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikola indjija je napisao(la):kurkela moji u okolini Sapca svi seju modifikovanu
Venera je kasna sorta soje II grupa zrenja, veoma prinosna.zeko je napisao(la):Znali neko kakva je sorta soje VENERA inače cena u institutu 1650din. 25kg.
Takođe,oduvek ovako sejemo.Ja u proseku posejem na ovu kombinaciju oko 45kg po jutrupaorpaor je napisao(la):Evo mi godinama sejemo na 70,ali ni za zivu glavu na 2.8 cm . To je pregusto cak i za najranije sorte. Ko poseje na tu gustinu primetice da ima dosta biljaka koje su jalove ili sa minimalnim plodom jer prosto nemaju mesta,a stablo im bude tanko ko sibica. Moja preporuka je od 3,3 do 4 cm za razmak imzmedju redova 70 cm.
mityoo je napisao(la):Ja sejem na 50 jer mi je mašina zbog repe skupljena, pa samo ploče menjam....
539 je nosio seme, a juce duvao vetar ko lud, ja sam sa prehladio na 577 duva u kabinu kao na svakom IMT, inace zetor ide na 1000 obrtaja pa radi skoro na leru pa ni potrosnjja nije puno veca od 539, nekih pola litre vise od 539. malo je nezgodno na 539 nositi sejalicu punu sa semenom, ali moze i tako prosle godine 539 je sve posejao. inace zekan je zakon za setvu, okretan, stavis dzakove u kabinu i teraj dok na 539 nema mesta ni za 1 vrecicu semenaAndrej je napisao(la):@Miroslav k
Nesejes sa Imt 539?Vise tata voli da se voza u Zetoru
MONTOYA je napisao(la):Koliko vidim zetora okećeš iz tri puta na kraju njive dok 539 u mestu se okrene
okrene se u pravu si ali tamo nije bilo puta a soja je vec bila popreko posejana 8 redova,Bećarina pusta je napisao(la):MONTOYA je napisao(la):Koliko vidim zetora okećeš iz tri puta na kraju njive dok 539 u mestu se okrene
I taj Zekan se okrene sa kočnicom u mjestu bez problema.