Soja 2009

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Soja je odlicna :D Paklica cig. je verovatno 5cm.Sejano na 2,5 idu priblizno dve biljke, pa sam zato rekao za gustinu. :ppozdrav:

Kada sa prska sa deltazonom koliko vremena treba da prodje da nepadne kisa da bi preparat delovao?

Dobila soja prihranu Bor , Molibden pre 3 dana :

iwoo5t.jpg

2rm6ozo.jpg

Ovaj BMo sa čim sam prskao skraćuje stablo između cvetova , i pomaže soji da usvoji što više hranljivih elemenata to jest da tera što više cvetova ::namigivanje:: videčemo na kraju koji će da mi bude prosek u rodu

moja soja bas i nije vesela ali bice valjda bolje posle ove kise
ovu travu u desnom uglu nisam uspeo da unistim
inace vidi se u dalini kako se sirak crveni

6iv587.jpg

palamida se susi
311umfa.jpg

i sirak je gotov
mj0wx.jpg

jel ko mozda kad mjeso sa fleksom fokus ili fjuziled ja sam uvjek odvojeno iso al sad nemam puno vremena pa bi probo mada kazu da se nesmije

Ja sam ga jednom mesao, doduse u repi sa lontrelom i posle sam presejavao repu....Tehnicar iz secerane mi je rekao da nesme da se mesa nisacim i ja se toga pridrzavam, e sad za soju neznam, ali ja nisam smeo da rizikujem!

Lontrel je tebi spalio repu.
Jednom sam prsko po obodima palamidu u repi. Gde sam prsko tamo repe nije bilo za vađenje.

Prskao sam fleksom i harmonijem pa sledece vece fuzilejdom. Nisam nigde nasao da se se mesati fl. i fu.
mladen je napisao(la):
jel ko mozda kad mjeso sa fleksom fokus ili fjuziled ja sam uvjek odvojeno iso al sad nemam puno vremena pa bi probo mada kazu da se nesmije

mladen je napisao(la):

Malo će da ti prži soju ali neće da utica na prinos

Sam lontrel ne pravi stetu u repi jer to cesto koristim.... ali pomesan sa fuzilejdom je pravio rusvaj!

sandore jesil ti probo to mjesati.
dicki sto dodajes harmoni fleksu kad fleks sve sirokolisne cisti

Nisam mešao sa fleksom ali ako mešaš sa pulsarom onda sigurno će da isprži soju malo i po tome mislim da i sa fleksom će da uradi isto :sta:

mladen je napisao(la):
sandore jesil ti probo to mjesati.
dicki sto dodajes harmoni fleksu kad fleks sve sirokolisne cisti
Ipak ne cisti fleks sve koji kod mene moraju biti pocisceni [ a i matematika ].

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh