Juče prolazih pored jedne njive sa sojom, koja je inače izgledala super, a sada se suši...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa napisao sam gore! U proseku oko 40 mahuna...tibor je napisao(la):Lepo,lepo ,jes brojao kolko imas mahuna?
Jel' orano prevrtacom? Ima li razor u soji?mityoo je napisao(la):
cicimoric je napisao(la):I ja sam danas obilazio soje i u strasno su dobroj kondiciji. Nema ni jednog zutog lista do 80% visine mahune pune a one iznad polunapunjene.
Na nekoliko parcela imam retku soju zbog losheg nicanja ali je tamo soja razgranala pa izgleda kao zbunje. Doneo sam jednu takvu biljku kuci i izbrojao 235 mahuna sutra cu da slikam i postavim.
mityoo je napisao(la):UUU EEE bogte cici jesi ti to ciodama nizao mahune na stabljiku da bi slikao..... LUDO!!!!!!
branko je napisao(la):E ajde sada cici pojasni, jel to sa parcele koju nisi orao jesenas nego samo spremao pre setve (ako se sećam tako si naveo proletos), ili je redovna obrada?