Slobodna diskusija o traktorima

Možda su tvom tati odumirale kada te pravio?
Ta tvoja proveravanja nisu ni malo zanimljiva, imaš dijareju po svim temama i kao čudiš se šta je napisano. Gubiš se u temi MTZ a glup si kao tavan! Bacaju ti koske da vide dokle ide ta tvoja Glupoća!
Битно да си ти паметан као пчелица.🤣

Kad bi odradio jednu sezonu setve, prskanja, spartanja sa ovakvom Valtrom, nikad vise ne bi seo ni u IMT a ni u Mahindru.
Ne znam ni ko je rekao da radimo sa IMT ili Mahindrom. Možda ipak stoje kao ukras. Opet ću ti reći da je to zaista tako dobar traktor kao što tvdiš, misliš li da bi se prodavao? Konzerva ostaje konzerva ceo vek. Pogotovo male i stare serije za koje delova teško da ima.... Možda i spakovan za prodaju.... Samo da ode.....

Ne znam ni ko je rekao da radimo sa IMT ili Mahindrom. Možda ipak stoje kao ukras. Opet ću ti reći da je to zaista tako dobar traktor kao što tvdiš, misliš li da bi se prodavao? Konzerva ostaje konzerva ceo vek. Pogotovo male i stare serije za koje delova teško da ima.... Možda i spakovan za prodaju.... Samo da ode.....
Kolega to je tvoje misljenje, sto nemora da znaci da si u pravu. Ja o Valmet motorima imam samo reci hvale. 1992-3 g. takvi motori ugradivani su kod nas na ZMAJ kombajne. U nasem kraju poznati kao ,,Dania''. Ovo pisem jer sam ga i sam posedovao od 2003-2018. Prodao ga u Malo Crnice i dan dani radi. U ovoj temi mnogi favorizuju kineze (zbog male cene) a daju negativne komentare o proverenim motorima. (Konzerve??????? )

Nazad
Vrh