Izgleda da su spoljne ivice prednjih guma u ravni sa zadnjim a kako su sad zavrnute prednje felne mislim da je ovako i prednji trap maksimalno sužen.. Biće da je preširok za špartanje i prskanje kukuruza. Kako ja računam između tri vrste ima 210cm razmaka pa minus po 3 cm debljine stabla kukuruza puta dve vrste to je 6cm i traktor 190 i ostaje samo po 35 mm do jedne i 35mm do druge gume, njihovih spoljnih ivica. I gde je malo bočnog nagiba njive i krive vrste jer su i njive krive i eto kidanja liski pa čak i gaženja bukvalno po kukuruzu. Voleo bih da negde grešim. Kako se vama čini moja matematika i teorija? A ako sad kupim traktor nema mi više menjanja, sa mojim prihodima ovaj bi mi bio doživotni. A ako uzmem Lovola, on je uži i sa manjim [i jeftinijim] gumama i manje bih gazio kad prskam pšenicu. Ali kad napravi radnih sati i starosti pa kad krenu kvarovi za svaki deo kad zatreba da odvojim dan i kola da nosim u Kraljevo. Proći Obrenovac ili Ub i ceo Čačak i celo Kraljevo. A ja sam i zapošljen, kad se uveče pokvari na njivi ne mogu tek tako sutradan ne otići na posao. A bez kataloga rezervnih delova i bez uzorka možda će mi često slati pogrešan deo. Brzom poštom, znači treći četvrti dan od naručivanja što i nije malo kad je setva ili žetva i otimanje od kiše. Zato sam rad za yto, agrovojvodina mi je daleko bliža a i često firminim kamionom prođem kroz Novi sad.