vladimir92
Član
Da li je neko radio reparaciju hladnjaka, zamenu saća ?
Ako neko radi trebao bi mi kontakt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre par godina sam hteo da radim reparaciju,i kad sam čuo cene,uzeo nov.Da li je neko radio reparaciju hladnjaka, zamenu saća ?
Ima u Indjiji,ja sam radio pre dve godine. Broj nemam,to jest imao pa izgubim tel i pola br ode. Vidi sa nekim ko je odande mora znatiDa li je neko radio reparaciju hladnjaka, zamenu saća ?
Ima u Čačku jedan deda koji je svojevremeno remontovao hladnjake u remontnom zavodu a i sada se kući bavi sa tim. Deda nema telefon pa ga se jedino može kontaktirati preko kćerke. Ja sam letos kod njega nosio hladnjak i sada sam pretraživao kontakte na telefonu i našao kontakt pod nazivom "hladnjak" za koji mislim da je od njegove kćerke. Pozovi i proveri, deda radi vrlo pedantno 063 7500580Da li je neko radio reparaciju hladnjaka, zamenu saća ?
Mora i na fergusonu. Makar jednom godišnje. Ali zovi ozbiljne majstore, one što će ga priključiti na lap-top i odraditi kalibraciju preko softvera. Nemoj one lelemude što rade na osećaj. I kad već dolaze kaži da ti odrade mape ubrizgavanja, da ga podignu na 55 ks a smanje potrošnju...Prvi put sam ovde na forumu pročitao da se radi i kalibracija na traktoru, pa me interesuje da li je neko radio na fergusonu i kako se to radi?