Paracinac88
Član
e to je bas lep traktor
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako su ljudi pricali i za yto kad su videli kako je sve malo a eto guraju i jedni i drugi po 5-6000 sati bes problema al kako se gde zadesi a i ovi noviji zapadni itekako se kvare samo se o tome većinom prećuti mada i ovde nije svugde teska crna zemlja...ima i tu dosta peskovite zemlje tako da neće se u svakom kraju isto pokazati kolko vredi koji traktor samo kad vidis od sela do sela svugde je drugcije neki vole dajčeve neki zetore i tako skoro u svakom selu drugcije suse pokazali pa sad budi pametan sta kupitiJa kad sam uzivo video menjace na hatatu odmah sam znao da turski traktori nisu za nas. Mozda za one njihove peskove, al za nase uslove ti menjaci su naprosto premali i preslabi.
Zato je ovaj forum dobro mesto, pročita se i dobro i loše...Nije jedini, samo je poenta ko oće i ko neće da kaže pravo stanje.
Na Yto traktoru je recimo duplo jači menjač nego na Hatatu.Tako su ljudi pricali i za yto kad su videli kako je sve malo a eto guraju i jedni i drugi po 5-6000 sati bes problema al kako se gde zadesi a i ovi noviji zapadni itekako se kvare samo se o tome većinom prećuti mada i ovde nije svugde teska crna zemlja...ima i tu dosta peskovite zemlje tako da neće se u svakom kraju isto pokazati kolko vredi koji traktor samo kad vidis od sela do sela svugde je drugcije neki vole dajčeve neki zetore i tako skoro u svakom selu drugcije suse pokazali pa sad budi pametan sta kupiti
Zovi mikron,imaju sve delove,ja sam kupovao
Upravo tako...prvi sam bio za neki 854 za lakse radove,ali sad kada cujem za par slucajeva u okolini...od toga najosnovnije da nemaju filter kabine,imaju curenja ulja na sve strane,pa i u kabini,raspadanje lezajeva kardana-pa do razletanja menjaca na 30 rh.a da ne pisem o cenama delova koje su u najmanju ruku bezobrazno skupi.a i sami traktori nisu vise cenovno pristupacni kao do skoro.Nije jedini, samo je poenta ko oće i ko neće da kaže pravo stanje.
90 ks pumpa mu je 47l/min oko 180barA koji traktor bi to nosio