Borisllav360
Član
Ma povezeš sa sobom cijelu porodicu....И узмеш ситну децу са собом на њиву, ако кући нема ко да их чува.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma povezeš sa sobom cijelu porodicu....И узмеш ситну децу са собом на њиву, ако кући нема ко да их чува.![]()
Мени прошлог лета пало на памет да пазарим антифоне, оне к'о слушалице, а онда, док сам цуњао по "Вобихаусу" видим силиконске чепиће за уши спојене неким силком и купим их јер су били неколико десетина динара. Искрено, то је била једна од најисплативијих инвестиција у мој пољопривредни хардвер током прошле године.a o simfoniji u ušima i glavi uveče kada dođeš kući da ne pišem
Мени прошлог лета пало на памет да пазарим антифоне, оне к'о слушалице, а онда, док сам цуњао по "Вобихаусу" видим силиконске чепиће за уши спојене неким силком и купим их јер су били неколико десетина динара. Искрено, то је била једна од најисплативијих инвестиција у мој пољопривредни хардвер током прошле године.