Borisllav360
Član
Ma povezeš sa sobom cijelu porodicu....И узмеш ситну децу са собом на њиву, ако кући нема ко да их чува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma povezeš sa sobom cijelu porodicu....И узмеш ситну децу са собом на њиву, ако кући нема ко да их чува.
Мени прошлог лета пало на памет да пазарим антифоне, оне к'о слушалице, а онда, док сам цуњао по "Вобихаусу" видим силиконске чепиће за уши спојене неким силком и купим их јер су били неколико десетина динара. Искрено, то је била једна од најисплативијих инвестиција у мој пољопривредни хардвер током прошле године.a o simfoniji u ušima i glavi uveče kada dođeš kući da ne pišem
Мени прошлог лета пало на памет да пазарим антифоне, оне к'о слушалице, а онда, док сам цуњао по "Вобихаусу" видим силиконске чепиће за уши спојене неким силком и купим их јер су били неколико десетина динара. Искрено, то је била једна од најисплативијих инвестиција у мој пољопривредни хардвер током прошле године.