Slobodna diskusija o traktorima

E jbg.. Neću da hvalim, taman posla.. Doduše mi smo kupili u prodavnici ako nešto znači, ne preko interneta...

Mi smo stavili na dva 539 traktora. Tursku, skuplju varijantu. Sve pasuje u dlaku. Svi konektori odgovaraju. Mi prezadovoljni.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Znaci to je izgleda kako kome bude.
Pitao sam komsiju koji je prosle godine uvodio na sedmici, isto je uzimao kao sto je Luka rekao 5x2.5 tako da cu i ja.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Pozdrav svima,u pitanju je traktor Massey Ferguson 3670 imam problem sa hidraulikom koji nemogu da rešim već skoro 2 godine,kad je ladan odiže a a kad se ulje ugrije on neće da odigne i nemože bez gasa,promenio sam pumpu hiduralike i opet isti slučaj

Mislio sam ako upušta da mozes biti do podiznih cilindara, da propuštaju manžetne, ali posto se to ne dešava, nije do njih. Do filtera ne može biti, jer ne bi podizao ni kad je hladan, jer je ulje još gušće. Jel koristis adekvatno ulje? Možda je jako bistro, i loše, pa ga "razbije" kad se ugreje. Ne znam, jedino nekog majstora da zoves, ukoliko kažeš da nije ni pumpa ni razvodnik.

Pozdrav svima,u pitanju je traktor Massey Ferguson 3670 imam problem sa hidraulikom koji nemogu da rešim već skoro 2 godine,kad je ladan odiže a a kad se ulje ugrije on neće da odigne i nemože bez gasa,promenio sam pumpu hiduralike i opet isti slučaj
Jesi merio pritisak ili napamet radiš?

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Nazad
Vrh