Slobodna diskusija o traktorima

Ma kakav rusvaj.

Sa malim hatatom sam ja vukao par puta tanjiraču (kad je rus bio u kvaru) 2,8m adut. Vuče on nju lepo ali nema brzinu. Pretpostavljam da je da arma najsličnija ovom mom.
 
Mims koliko stariji hatat ima ks.?
Savo bas tu negde i pogađaš. Realno i rus je za mene premija bio. E sad ako mogu uzeo bi polovnog samea, deutza, casea, hurlimana, steyra. Ali ne više od 4 cilindra.
Poodavno se vodi polemika da kupovina novog rusa nije pametna odluka, al malo sam orao sa zetovim 892, sposobniji je to traktor od mog 820, tu dileme nema. Nisam baš tako mislio.
Vlasnik arme u Vršcu mi je delovao realno kada je rekao da nije za vučenu tanjiraču. A ne bih želeo da kupim Nov traktor, i da ne može da lako vuče tanjiraču. To nikako. E tu mislim da traktor od 95 konja mora da je vuče kao besan.
Da napomenem kada sam kupovao tanjiraču uzeo sam ferokop 26 diskova a težak ram. Maksimalno ukošenu rus nije mogao da je vuče. Prodaja ne dolazi u obzir, niti je puno radila, niti sada mnogo vredi, svi kupuju nove zbog povraćaja.
 
Aco ako planiras nov kupi sad, do kraja godine sad komercijalisti podvlace crtu i treba ispuniti targete,ocistiti lager...sad moze da bude povoljna trgovina.
 
Bojane koliko arma ima kg,gledao sam kod nas pa nešto se vuče sa tanjiračom ta arma,A čovek je lepo rekao oće udobno nešto tako da krševi od rusa otpadaju u startu a i da budemo pošteni precenjeni su brate .
Sa punim rezervarom 4200kg. Arma ce vuci tu tanjiracu samo malom brzinom. Mislim da je Mimsov hatat jako slican Armi po snazi.
 
Na, ako znaš nešto više, šapni mi na pp.
Ako je u pitanju arma, mislim da su plan ispunili. A ipard je možda povukao strance. Mada ako neko nešto zna, tu sam,
 
a, ako znaš nešto više, šapni m
Nemam sta konkretno, uzmes sta ti od prilike odgovara i obidjes licno te prodavce da vide da si covek na mestu i ozbiljan. Znam za neki skuplji model 6 cilindara... Radio sam u komercijali pa znam kako ide. A i mimo teme neki dan je kolegu zvao bankar da mu da kredit po najpovoljnijim uslovima samo kako bi ispunio normu i dobio bonus pred NG.
 
Očigledno je hatat kao arma. Tu dileme nema. Taj traktor sigurno ima udobniju kabinu. Moguće je da mu je i menjač kvalitetniji, dal je i sposobniji menjač od rusovog to ne znam. E sad kad udje kod mene na njivu u ritu, tu se vidi sposobnost. Al kada ga novog kupim, nema nazad. Danas je zet orao tu njivu. U polju je 892 išao 5 u kornjači i to relativno lako, sa dobrom temperaturom. U ritu kaže da je dizao temperaturu, pa je išao i 4 kornjača. E tu se vidi junak.
 
aca74

Evo jednog lepog traktora od 100ks.

U sredu-cetvrtak cu ici kod ovih ljudi da vidim same-a pa se mogu raspitati i za ovog dajca.Doduse novijeg je datuma od tvojeg kriterijuma,ali informacija nista ne kosta. :)
 
Jel bio neko skoro kod Ace u Klenku? Sta ima od traktora,kakav je sa cenama?
Bili su moji pre koju nedelju. Ima raznih, zavisi sta trazis.

Njima treba noviji traktor od oko 100ks sa prednjom kasikom, i izbor je jako mrsav. I kod nas, a i u okolnim zemljama. Gledali su dosta traktora, na slikama sve odlicno ali kad se uzivo zagleda malo druga prica.

b9367a052a2487f24d8d1942c1cdb494.jpg
a0e605810f6520901be7500b546beda9.jpg
b4d04bad96bcef4e0ee4f93b651ffa32.jpg


Sent from my SM-G960F using Tapatalk
 
Nazad
Vrh