Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa punim rezervarom 4200kg. Arma ce vuci tu tanjiracu samo malom brzinom. Mislim da je Mimsov hatat jako slican Armi po snazi.Bojane koliko arma ima kg,gledao sam kod nas pa nešto se vuče sa tanjiračom ta arma,A čovek je lepo rekao oće udobno nešto tako da krševi od rusa otpadaju u startu a i da budemo pošteni precenjeni su brate .
Nemam sta konkretno, uzmes sta ti od prilike odgovara i obidjes licno te prodavce da vide da si covek na mestu i ozbiljan. Znam za neki skuplji model 6 cilindara... Radio sam u komercijali pa znam kako ide. A i mimo teme neki dan je kolegu zvao bankar da mu da kredit po najpovoljnijim uslovima samo kako bi ispunio normu i dobio bonus pred NG.a, ako znaš nešto više, šapni m
Bojceticu koju Armu ti imas bese?? Jel Arma ima reverzer ili mora na kvacilo?Arma je 24k a Htt je skuplji koju hiljadu.
Bili su moji pre koju nedelju. Ima raznih, zavisi sta trazis.Jel bio neko skoro kod Ace u Klenku? Sta ima od traktora,kakav je sa cenama?
Nisam vozio torpeda nikada, tako da ne znam.Kao torpedo ?