lisnik
Zaslužan član
Ok.Slike ce da budu vec sutra.Bar zadnjeg dijela.Na ovom je motor ugrađen od tamica 60-ke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ubaci neku sliku majketiJa još uvek imam 555, otac nemože da se rastane od njega . Ovaj je dobro očuvan, nabacio sam mu pre par godina sve nove gume i novu kabinu tipa orašje, a prošle godine sam mu radio generalnu. To što kažete je istina, nevoli baš kad je hladno, ali kada je temperatura u plusu pali ko mina. Za delove nije problem, većina paše od drugih imt-ova. Traktor je inače jako živahan, povlači ko blesav, lako se zavrti, i to toliko da moram da mu oduzmem gas, jer bi verovatno klipovi izleteli kroz auspuh (nema limitator), i razvija do 40 km/č. Za svoju težinu dosta jak traktor. Zadnjih dvadesetak godina je kod mene radio samo lakše poslove, za koje je odličan. Pošto od ovog proleća neće moći da vuče ni jedan priključak, jer je za njega sad sve veliko, pokušaću da ubedim oca da ga prodamo.
Kad bude usput uslikaj, nece skoditi koja slika, ja imam puno slika ali nemam skener da bi mogao skenirati pa postaviti.
.Kuciste diferencijala slicno ko 533 i 539.Razlika je u tome sto se kod 555 diferencijal skida na desnu stranu a 533 i 539 na lijevu
Да му диференцијал није окренут супротно, због бочних редуктора имао би шест
брзина назад а две напред.
.Kuciste diferencijala slicno ko 533 i 539.Razlika je u tome sto se kod 555 diferencijal skida na desnu stranu a 533 i 539 na lijevu
Да му диференцијал није окренут супротно, због бочних редуктора имао би шест
брзина назад а две напред.
Da upravo zbog smjera vrtnje tockova je s kontra strane diferencijal.
Uglavnom stara je to kljusina.
Ovo mu je orginalna korpa kvacila i zamajac.
Uploaded with ImageShack.us
mislis druze?neki mi kazu da sam zakomplicirao.....svaka cast bas odlicno i prosto
Drugar evo ti teme o servo volanima pa okaci slike i tamo! http://poljoinfo.com/showthread.php?2423-Ugradnja-hidro-volana/page15nevidim vise temu o hidraulicnom volanu...zto postavicu tu slike mog resenja na 558
http://www.dodaj.rs/?U/Yd/4kBYrNUd/dscf1045.jpg
a koju kilazu ima na primer 578?ili R-76?Ali sta ste dobili time sto ste ubacili taj motor u te traktore?oni nemaju kilazu za tu snagu i sta taj moze da radi?kakva masina da se zakaci za njega od ovih vecih?