sinisa1979
Član
Naravno da ne vredi kad ti ne čitaš apsolutno ništa što ja napišem. Još i izvlačiš iz konteksta pa smo već sad stigli i na to da ja tvrdim da je dovoljno i 100 bara a ja ti lepo napišem da je nekome i taj pritisak dovoljan ali naravno da fabrika neće podešavati za svakoga zasebno nego će podesiti na toliko koliko je predviđeno-potrebno da taj neki traktor bez problema podigne predviđeno mu oruđe. A kada traktor dođe da vlasnika on po potrebi eventualno još podiže taj isti pritisak ili ugrađuje dodatne cilindre jer oruđe koje ima u dvorištu ne može da podigne. A neko za to nema potrebe, čak šta više i kada mu oslabi pumpa ne menja je odmah jer mu svo oruđe u dvorištu zajedno teško ko nekome npr Tupanjčeva teška drljača....
Jbt jel ti čitaš nešto, ponavljam se ko papagaj.
-------------
Gledajte sad. Sad će Nebojša napisati da ponavljaš se ko papagaj nikako da mi odgovoriš. A ustvari on meni ni na jedno još nije odgovorio a ja njemu na svako.... E moj Nebojša... Nemoj biti tvrdoglav ko majstori za kejsa pa čoveku promenili i pumpu hidraulike i filter ulja i cilindar i klip sa manžetnama al poluge i dalje mrtve a pritiska ima na kip izvodu. Na kraju su promenili distributer tj razvodnik za poluge a lepo sam rekao vlasniku da mu ništa drugo ne menjaju. Kao da sam znao....
Jbt jel ti čitaš nešto, ponavljam se ko papagaj.
-------------
Gledajte sad. Sad će Nebojša napisati da ponavljaš se ko papagaj nikako da mi odgovoriš. A ustvari on meni ni na jedno još nije odgovorio a ja njemu na svako.... E moj Nebojša... Nemoj biti tvrdoglav ko majstori za kejsa pa čoveku promenili i pumpu hidraulike i filter ulja i cilindar i klip sa manžetnama al poluge i dalje mrtve a pritiska ima na kip izvodu. Na kraju su promenili distributer tj razvodnik za poluge a lepo sam rekao vlasniku da mu ništa drugo ne menjaju. Kao da sam znao....
Poslednja izmena: