Vidiš kako ti lepo napišeš onako kako jeste i slažeš se samnom,
Nisam se složio. Pročitaj još jednom.
naravno da nema 160 bara,nema ni blizu.
Kolega iceburn, sledeći put zovi Nebojšu da ti kaže koliki ti je pritisak na traktoru šta će ti manometar...
pa nema šanse bez veće turaze da uspe da nabije tih 160 bara.
Po ko zna koji put ti pišem ja, kolega sasa22 je takođe napisao a i kolega Petar97 ali očigledno ne vredi, problemi počinju na značajno nižem pritisku. Na 160b nema turiranja.
samo uz boziju pomoć i nikako drugačije.
Znači Bog zasuče rukave i pripomogne na svakom kraju u podizanju?
Al da opet skratimo priču posto vidim da si počeo da se nerviras mnogo.
Menjaj dioptriju
Kad god budeš hteo proverimo i tvoju i moju tvrdnju zamolimo coveka da nam ustupi traktor,provozamo se do njega pa premerimo hladan,vruć,sa gasom,bez gasa i sve nam bude jasno.
Tebi nije jasno, meni jeste kad imam takav isti u dvorištu.
Kao i u raspravi o imt savršenim proizvidima.
Menjaj i dioptriju i dobavljača . Gde sam napisao da imt ima savršene proizvode?
bas pogrešan model dizes u nebesa
Nijedan traktor niti auto niti oruđe ne dižem u nebesa. Tu si se žešće zahebo.
jer smo bili u temi mtz. Želiš nastaviti u temi imt?
tako si i ovde uradio samo će ti malo više trebati da zacutis.
Pre bih rekao obrnuto, jer nikako da objasniš onih 160b i prazne poluge.... Nek nije 160 neka je i onih tvojih stomačnih 120, samo objasni. U ime nauke te molim. Ma neećeš jer si shvatio da si se zahebo.
Ovde si potrčo jos brze da mi pokazes kao ti znaš
Vrati se na početak diskusije i vidi ko je potrčo. Ako nećeš evo preneću ti da si upravo ti istrčo pred rudu. Kolege iceburn sasa i ja smo normalno diskutovali dok ti nisi uleteo sa izjavom 160b nihc arbajt poluge.
Nije.
a ja popravljam samo rusice i ne znam dalje od stare 82
Znaš, znaš i molio sam te da primeniš to znanje (doduše možda nisam bio dovoljno jasan pa me nisi shvatio)! Al evo sad te molim da objasniš zašto rusu sa standardnom hidraulikom treba veći pritisak u hidraulici u odnosu na rusa sa dodatnim setom cilindara ili u odnosu na rusa sa monoblok hidraulikom?
premalo je informacija da bi znao sa kime se raspravljas
Takođe
mozda imam yto istog,mozda mi je tata hidraulicar
Da možda ne. Nemoj tati reći da si izjavio da za poluge nije dosta 160b. Ovo što tipkamo će nakon tri dana svi zaboraviti al tata neće....
a možda sam budala koja lupa gluposti jbg.
Što sad to? Budala nisi.
A na forum cu da svratim čim uhvatim vremena kao i do sad
Odlično! Taman da isteramo do kraja. Ne zbog one klope i pića, nego eto tako.
da tipkamo jos 30 strana ovde sve dok nas ne blokiraju koliko smo dosadni.
Da smo dosadni jesmo, (vrv jer nas manji broj članova razume) ali da će nas banovati, neće. Znači? Udri!
Sto se mene tice možemo da merimo čiji je veći pad dana i figurativno i bukvalno.
E ovo te nisam razumeo... Kakav pad dana? Ni da je rad dana ni onda ne shvatam....
Takođe!