Sapatnik
Član
Пробати са стетоскопом или шрафцигер са дрвеном дршком, док мотор ради ставити на мотор и ослушкивати где удара или највише вибрира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не ради ми лампица кад дам контакт. Претпостављам да је сијалица.
I ja bih od menjaca ili diferencijala da se to desava u hodu, ali je nebitno da li traktor ide ili stoji, da li je u brzini ili ne, da li je stisnuto kvacilo ili ne, sve je istoJa bih od menjaca krenuo
Kako ti odvaja kvačilo? Meni su se pojavile vibracije na yto-u kad je pukla žabica-capica i ispala-iskočila iz zamajca. Sitne vibracije ali se osetilo.Imam problem na traktoru da proizvodi vibracije koje ne mogu da zakljucim odakle dolaze. Nebitno da li je traktor u hodu ili u mestu, u brzini ili na leru, samo sto se da jači gas, vibracije su vece i prenosi se na ceo traktor. Osecam i na rukama i nogama vibracije dok sedim, kazaljke na satovima temperature i ulja takodje igraju od vibracije. Je li imao neko slicam problem? Nikakvu promenu u radu traktora nisam primetio
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Замењен реглер и сијалица је почела да ради, ме узима није пунио. На крају јуче замењен ротор јер је имао оштећења. Сад пуни.Dopuna, zaboravio sam da napišem i ovo
Kada ode DIODA u diodnom mostu sijalica konstatno svetli ili u opšte ne svetli ni kada se zameni regler.
U ostalom imate u uputstvu sve što je potrebno da samostalno popravite jedan Alternator.
Nije baš tako u praksi. Pogotovo sa Deutz motorima recimo na Fendtu koliko vidim, ima baš dosta Deutz motora da se rade generalke na već manjim satima. Nije ni JD iznimka, a što se tiče cijena, za JD 30 seriju sam jedanput pričao sa serviserom pa kaže za radilicu 6 cilindara 6000 eura u originalu, zamjenska 3500 ako se ne varam.Koliko ima rh?
Po mom misljenju na zapadnim traktorima je motor poslednje sto ce stati ako je odrzavan kako treba...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока