Slobodna diskusija o traktorima

Iste motore imaju, a mjenjači su na oba 16×16, traktori su na lageru pa su takvi kakvi jesu. Po specifikacijama je Maxxum laganiji, a volio bih teži traktor malo zbog nekih poslova, iako bi većinom bio za međurednu obradu i prskanje.
E sad kabine bih volio probat što mi bolje odgovara. Također ima i opcija za nekih 10 do 15 tisuća eura JD 6120 M sa AutoQuadom ili Steyr Expert 4130 koji možda najviše daje za neku cijenu s obzirom da je CVT mjenjač, ima dva elektro izvoda, a ostalo im je podjednako, prednji hidraulik, predbji ovjes, ovjes kabine, isobus, zrak, 3 para izvoda, Steyr 4 para. Teško mi se preselit sa JD kad imam dobro održavanje, a opet ne želim dati toliko novaca za novi, a ne želim ni traktor bez imalo opreme...

Ako imaš lovu, imaš dobar servis i dobro iskustvo sa JD-om, zašto bi menjao marku? Nisam shvatio koji ima 2 a koji ima 3 para izvoda? Valjda i JD ima neku opremu za te pare...

Tražim po internetu ventil zraka 100-3512010 i ima ga u ponudi samo na Ruskim i Ukrajinskim sajtovima, zna li netko ima li gdje bliže za nabaviti ili ako mi može netko naručiti iz Ukrajine ? https://kamteh.ua/product/regulyator-davleniya-rdv-dlya-kamaz-100-3512010-kamkom

2445273647_w600_h600_2445273647.jpg

Od čoveka koji ima i štajera i kejsa od 125 ks sam čuo da je štajer za 2 klase bolji traktor...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Људи, има ли ко број мајстора Боже Марјановића, а да није овај кога ја имам - 069 2361 830 ? Овај број, каже девојчица која се јави, није у функцији, а мени баш требају неки ситни делови за мог "Фотона"...

Људи, има ли ко број мајстора Боже Марјановића, а да није овај кога ја имам - 069 2361 830 ? Овај број, каже девојчица која се јави, није у функцији, а мени баш требају неки ситни делови за мог "Фотона"...
Ne valja ti pozivni broj, treba 064.

Немам појма. Проверићу да ли се на 064 неко јавља. У сваком случају - захваљујем. (y)

Narode da li neko zna kod starih SAME traktora, s pocetka 80-ih godina, gde dodje pumpa hidraulike? Spoljnu pumpu nema, po meni spakovana je u menjac sa leve strane.

Neki imaju spoljnu pumpu i pomocne hidraulicne cilindre, ali to je izgleda bila dodatna oprema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh