Slični su skoro imali na polovni automobili za nekog Deutz-Fahr... Omnia Machinery se zove firma... cena je bila naravno nerealno niska, pa krenem da komuniciriam sa njima čisto da vidim kolko daleko idu... Prvo mail je besmislen, omniamachinery@hotmail.com, firma postoji, ali nema ovakav mail, neko je otvorio na hotmail nalog, sa ovim imenom firme koja stvarno postoji... Inače firma se bavi mehanizaciojm , nalazi se u UK..OMNIA MACHINERY UK LIMITED, RIVERSIDE HOUSE, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH...Razlika u opremi ko nebo i zemlja.
Pretraga traktora | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga traktora | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
Inače tražio sam slike mašine po netu, i ima je na nekoliko oglasnih sajtova (mislim da sam je našao na nekom češkom sajtu i još nekim)...
Pitam za mašinu, sve mi detaljno odgovore, slike pošalju.. i kao cena prevoza i troškova oko 500E (naravno nerelano niska)... Na kraju sam pitao da ode moj "prijatelj" iz Sunderland a i pogleda mašinu, na šta su oni pristali... tražio sam da mi daju telefon tamo u firmi ko će pokazati traktor, dobio sam telefon...e sad dalje ja nisam išao, da okrenem taj telefon, da se dogovaram... inače sve vreme sam imao komunikaciju sa nekom ženskom osobom iz hrvatske.....