Slobodna diskusija o traktorima

Не ради ми лампица кад дам контакт. Претпостављам да је сијалица. Да није нешто око алтернатора?

Ima li kakvih informacija o Ursus c380 ili c385. Već su neko vrijeme prisutni na tržištu, ali nema skoro ništa informacija o njima. Čak su i na službenim stranicama škrti. Jel tolika krama da ga još nitko nije ni probao?

Зависи какви конкретно профили ти требају, али имаш свашта нешто и на "Купујем продајем", а одавно у букмарку имам и "Гуматик" из Новог Сада - они на сајту имају свака тамо чуда од гуме.

Trebaju mi za vrata kabine na kejsu, cela od stakla okolo ta guma pa mi ne jednom delu spala a ima gde je i propala otpao onaj deo koji dihtuje, najradije bi platio da dodju da nameste i mir

Imam problem na traktoru da proizvodi vibracije koje ne mogu da zakljucim odakle dolaze. Nebitno da li je traktor u hodu ili u mestu, u brzini ili na leru, samo sto se da jači gas, vibracije su vece i prenosi se na ceo traktor. Osecam i na rukama i nogama vibracije dok sedim, kazaljke na satovima temperature i ulja takodje igraju od vibracije. Je li imao neko slicam problem? Nikakvu promenu u radu traktora nisam primetio

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Koji traktor? Ja sam na 577 imao problem još kad sam ga kupio 93. Pukao mi volan od vibracija. Niko od ovih seoskih majstora nije znao šta je. Dok nije došao jedan stručnjak iz IMT-a, zvali smo ga majstor vinjak popije litru dok opravi traktor, tegovi na radilici nisu bili dobro postavljeni. Skinuo karter i za 5 mim namestio. Nikad više problema...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Не ради ми лампица кад дам контакт. Претпостављам да је сијалица. Да није нешто око алтернатора?
U ovom uputstvu imate sve lepo obljašnjeno kako sami da popravite Alternator

Kada je u pitanju regler lampica ne svetli, akumulator se ne puni (Uglavnom budu četkice) ili se prepunjava.

Ako je ispravan regler i svi ostali delovi u alternatoru treba pogledati

1. Samo kućište sijalice (Ako je na Auto buksni hoće da ispadne od vibracija, ako je na šrafljenje onda treba očistiti oksidirane provodnike)
  2. Samu sijalicu
  3. Osigurač
  4. Kontakt bravu
  5. Same provodnike

Poslednja izmena:
Koji traktor? Ja sam na 577 imao problem još kad sam ga kupio 93. Pukao mi volan od vibracija. Niko od ovih seoskih majstora nije znao šta je. Dok nije došao jedan stručnjak iz IMT-a, zvali smo ga majstor vinjak popije litru dok opravi traktor, tegovi na radilici nisu bili dobro postavljeni. Skinuo karter i za 5 mim namestio. Nikad više problema...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Traktor je kinez jinma 454. Sada ima 4000 sati, ranije nisam primetio nista slicno. Vibracije prenosi duzinom celog traktora, gde god pipnem isto je, a n emlze da se zakljuci odakle pocinje.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh