Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma hajd,sramota za jednog veterinara da vozi tamo neki santa fe...Југо 'лади точкове. Санта фе сада набија километре.
Eне га на фестивалу словенске попевке у Миклавжу при Орможу - има јодлерску деоницу. Има да буде змаговална складба 100%.Dega sad onaj Slovenac da nesto napise
Imas li vec nesto u planu ili jos nije reseno ? Razmisljam takodje o tandemci vec neko vreme..Повећала се производња, следећа ставка тандем приколица. Нова наравно.
Nisam bio bas skoro na ovom sajtu tj.poljoinfo..clan sam nekoliko godina...veliki pozdrav svima..evo da. Se ukljucim i ja...imam 5 traktora 539 bk.539sk 558sk rakovica60 sk.i mf 130 bk..sada smo nabavili i jedan ursus c335 sk......oznake sk .( sa kab.) .....bk.(bez.kab)..dali neko poseduje ili imao iskustva sa tim malim ursusom ...iskustva itd...ovom gume lose motor solidan...Samo treba tu jos masa stvari za sistem kocenja