Rasa91
Član
Yto takodje ima lose tockove naspram velicine i tezine. Trebale su biti sire i zadnje i prednje.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
како си их тестирао кад кажеш да је кинез јачи и бржиDa i ja napisem koju...
yto je bucniji od 1221,.ali manji potrosac,skuplji delovi od mtz,ima laksi menjac za rad,hidraulika nije najsjajnija.ima klimu.
mtz dostupniji delovi,nema svaki klimu,fabricke gume i deo delova dosta loseg kvaliteta.menjac malo komplikovan ko nema rutinu.manji prednji tockovi spram snage.
i glavno...yto znacajno jaci i brzi u radu od 1221,3,
U oranju zajedno oru.kinez na oko znacajno brzi.plugovi isti.како си их тестирао кад кажеш да је кинез јачи и бржи
Hidralika i menjac isto ulje na yto...nije bajno se pokazalo.odlivci i delovi vrv slabo ocisceni,pa bude problema.prednje gume yto 26,mtz 24. jedino ne znam da li su na novim yto resili poluosovine...Srđane, kakva su iskustva tj šta je skuplje a šta jeftinije?
Šta nedostaje hidraulici?
Što se tiče brzine rada, ćale je upoređivao našeg 1204 sa 1221 u oranju (lemken vs vogel) i tu su... Upoređivao je i sa jd 6630 i opet isto, tu su +-0,5km/h (oba sa vogelima M950 jedan puna daska drugi rešetka).
Buka, kod kineza novog tipa sa auspuhom sa strane ronda motor kod starog sa auspuhom pored maske prede. Kod mtz-a menjač.
Raso iste su težine mtz i yto a i gume su tu negde.... Zadnje iste a prednje možda i veće na yto.
Morale su biti sire, kod nas je laksa zemlja i dosta tone. Gde je teza zemlja ide ok.Srđane, kakva su iskustva tj šta je skuplje a šta jeftinije?
Šta nedostaje hidraulici?
Što se tiče brzine rada, ćale je upoređivao našeg 1204 sa 1221 u oranju (lemken vs vogel) i tu su... Upoređivao je i sa jd 6630 i opet isto, tu su +-0,5km/h (oba sa vogelima M950 jedan puna daska drugi rešetka).
Buka, kod kineza novog tipa sa auspuhom sa strane ronda motor kod starog sa auspuhom pored maske prede. Kod mtz-a menjač.
Raso iste su težine mtz i yto a i gume su tu negde.... Zadnje iste a prednje možda i veće na yto.
Ja kad sam radio kvačilo na New holand td 5.75 to jest reparirao sam kod nekog u Petrovaradinu, majstor je rekao da je isto kao na kineza nekog. Nisam pitao koji. Zadovoljstvo je kostalo oko 500 eur.sa sve ruke od majstora.@sinisa1979 trebas u temi yto da napises sve sto znas za delove, koji od cega pase i to.![]()
Zvao sve redom i nije niko imao.Jesi pitao Agrotaso, Backu Palanku?
Bez obzira što imam Yto tvrdim da imaju podjednaku brzinu u oranju. A u tom testu je zato brži zato što ga majstor u prvoj odšarafio na preko 2200obrtaja a rus ne može više od 2100-2200. Za brzinu više verovatno nemaju snage ni jedan ni drugi jer je to već blizu 11km/h. Ako i imaju, preteško im.U oranju zajedno oru.kinez na oko znacajno brzi.plugovi isti.