Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam ga uzeo na sajmu 2018. tako da sam medju prvima bio i mi smo dobili traktore..Baš tako,kod nas na tom sajmu ja mislim da je 2019 prodato 63 kom,isporučeno pola .Kod nas je stigao jedan a drugi nije.
Uglavnom epilog je da je valjda firma i stečaju ,vlasnik nema imovine na svom imenu,nadoknadu neće da prihvati ni fabrika ni novi uvoznik uglavnom se kraj ne nazire.
Tesko bi eksplodirao od nafte nije to kao benzinImao si sreće da nije eksplodirao.
Mora da se sipa voda, bar do pola zapremine ako se vari.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Jesenas drugar radio kvačilo na 1025.3 na 3500rs (korpi otpao ublaživač za kardansku osovinu, lamele taman potrošene, druk ležaj i ležaj zamajca takođe). Nisam siguran da li je i ulje menjao ali ceh je bio 55-60.000 (Nebojša će reći tačnije cene ako sam pogrešio). Nakon dve nedelje i meni otkaže kvačilo na yto-u na 4400rs ali je meni samo pukla osovinica i ozledila se žabica a ležaj zamajca sam preventivno promenio. Vratio sam i korpu i lamele i druk ležaj nazad jer je sve u vrlo dobrom stanju i mislim da će ići još 1500-2000rs (pu,pu da ga ne ureknemDelovi za yto su skuplji nego za belarus traktore. Prvo zato sto za belarusa ima svaka prodavnica, a za yto dve firme. Tako je kako je, neko se kune u ruse, neko pljuje kineze![]()
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Pa šta da radim kad se slabo kvari pa nema šta da pišem.@sinisa1979 trebas u temi yto da napises sve sto znas za delove, koji od cega pase i to.![]()