sinisa1979
Član
Miroslav je električar u AgroVojvodini, dobar čovek i dobar električar. Nadam se da nije menjao broj. 064 1556018 Slobodno se pozovi na mene (Siniša iz Đurđina).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam Stojica jutros, mogao sam da ga pitam u prolazu sta moze da budeCuo se jutros sa njim, dali su mi br iz AV. Poslacu njemu. Inace rekao mi jedan elektricar da je dosta slican anlaser na Univerzalu i neki Ursus.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Ne radi on Kineze, samo zapadna evropaVideo sam Stojica jutros, mogao sam da ga pitam u prolazu sta moze da bude
Nisam znao.. Znaci samo ove sa mnogo elektronikeNe radi on Kineze, samo zapadna evropa
To se ne može desti jer je planetarni tj reduktorski anlaser.Tebi je problem to sto ti se "človi" rotor kada uleti zupcanik u zamajac,i tada dodiruje na stator.kada je u stegi vrti lepo zato sto nema naprezanja u stranu koje prouzrokuje gore navedena sprega.
Podeli to sa namaZnamo se nas dvojica odlično, bio je kod mene i kod drugara.Čujemo se povremeno, dao mi je neke simpatične savete šta treba da se radi kad ideš da gledaš neki zapadni traktor i tako to.
Nije valda AV počeo i anlasere da opravlja???Cuo se jutros sa njim, dali su mi br iz AV. Poslacu njemu. Inace rekao mi jedan elektricar da je dosta slican anlaser na Univerzalu i neki Ursus.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
A da ja vas nesto pitam? Ko je pre mene to uradio? Ko je prvi doneo anlasere?Nije valda AV počeo i anlasere da opravlja???
ps.molim Vas nemojte koristiti ovu skraćenicu...
Nisam to probao, probao sam punjac da kacim direktno na njega. U ponedeljak ide kod drugog majstora, ako ga ovaj ne opravi, onda ide nov.Jel si probao direktno anlaser kad je na traktoru da glavna struja ne ide preko automata nego direktno na ulaz kod četkice ali pre toga treba sa tanjom žicom povezati + na automat da uzubi na zamajac. Mi smo imali identičan proble na Maseju i problem je bio potrošenos srednje čaure kod rotora u prazno vrti ko lud ali kad dobije opterećenje tolko se pomeri rotor da dodiruje stator.