Slobodna diskusija o traktorima

Može li ova vest ovde?
index.php
http://www.lsv.rs/index.php?p=182&v=10375

Zanima me, ova fabrika traktora sto je otvorena u Novom Sadu.Da li oni sklapaju samo ruse ili jos neke traktore,mislim na YTO,mahindra ili tako nesto?Ustvari da li to uopste i radi?

Zanima me, ova fabrika traktora sto je otvorena u Novom Sadu.Da li oni sklapaju samo ruse ili jos neke traktore,mislim na YTO,mahindra ili tako nesto?Ustvari da li to uopste i radi?

U Novom Sadu su otvorena dva pogona za sklapanje traktora.Pogon u bivšoj fabrici "Petar Drapšin" gde se sklapaju MTZ traktori (firma se zove "Agropanonka-Belarus"), i pogon u okviru firme "Agrovojvodina" gde se sklapaju YTO traktori.U ta dva pogona ne sklapaju se svi modeli ta dva proizvođača, od MTZ sklapaju se samo najprodavaniji(ima u temi MTZ), a od YTO za sad samo jedan model manji traktor ne znam oznaku.

Poznata mi ta informacija,to bi trebalo da podstice paore da kupuje jeftine traktore koji ce sad biti u pogonima u srbiji i bice to ja mislim "made in china/serbia'' a kvalitet cemo videti kad to srbin sklempa...

Za to kako se rade YTO nisam upoznat, ali sam zato bio u pogonu za sklapanje MTZ i kvalitet ne zavisi od tih ljudi što rade tamo već od toga šta dobiju iz Belorusije, pošto se u tom pogonu jako precizno i revnosno radi i poštuje se sve što je fabrika trazila od njih, a po završetku sklapanja sprovodi se vrlo detaljna kontrola svakog sklopljenog traktora.Da li će tako ostati i kad budu radili u punom kapacitetu to ćemo videti.

Ne znam ni sam gdje da ovo postavim pa ajd ovdje, tu svašta može. U koje mašine ovo čudo spada?

slika-100795-2011-12-1324425771-velika.jpg

Čuo sam za ovaj tip mašine, gdje imate dva reda klina koji se naizmjenično pomjeraju lijevo-desno, sve preko kardana naravno, no nikad je nisam vidio uživo ili u radu. Ako neko ima snimak rada ovakve ili slične ili iskustva sa radom ili je vidio ovu mašinu u radu, nek podijeli iskustva, baš me zanima. S obzirom na cijenu nešto sumnjam u njenu ispravnost ili sposobnost da dobro pripremi zemlju.

Nazad
Vrh