Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel ti vidis sta si ti napisao?7000 eura u zameni za YTO 804 nov kog računaju 27000 eura. Proverite cene tog YTO 804 za keš pa ćete videti koliko ga računaju.
Da se malo uključim u diskusiju.
Moj komša ima kineza Europard 804, posle 5 godina mučenja više nije za upotrebu.
Već tri godine mu više puši na iberlaufu nego na auspuhu, čovek je mislio da su kinezi nešto pogrešno namontirali,
sad u agrovojvodini u opciji zamena staro za novo računaju mu kineza 500 eura u toj transakciji. Ja imam rusa 952 godinu dana star sa 500 radnih sati, u oranju troši sa trobraznim plugom pronar ispod 10 litara, a u crnici ne prelazi 15 litara po jutru, što se tiče kvarova koje sam imao, pukao je kaiš ventilatora, koji je takođe bio kineski iz meni nepoznatog razloga, neznam šta će kineski kaiš na novom ruskom traktoru. A posle jedno 5 godina ću sigurno moći pri prodaji dobiti bar 60 % vrednosti novog traktora, što kod kineza očigledno nije slučaj.
Tako da je po meni RUS ipak bolja opcija.
pukao je kaiš ventilatora, koji je takođe bio kineski iz meni nepoznatog razloga, neznam šta će kineski kaiš na novom ruskom