Slobodna diskusija o traktorima

Hidraulična kočnica za priključno vozilo.

Da se malo uključim u diskusiju.
Moj komša ima kineza Europard 804, posle 5 godina mučenja više nije za upotrebu.
Već tri godine mu više puši na iberlaufu nego na auspuhu, čovek je mislio da su kinezi nešto pogrešno namontirali,
sad u agrovojvodini u opciji zamena staro za novo računaju mu kineza 500 eura u toj transakciji. Ja imam rusa 952 godinu dana star sa 500 radnih sati, u oranju troši sa trobraznim plugom pronar ispod 10 litara, a u crnici ne prelazi 15 litara po jutru, što se tiče kvarova koje sam imao, pukao je kaiš ventilatora, koji je takođe bio kineski iz meni nepoznatog razloga,:sta: neznam šta će kineski kaiš na novom ruskom traktoru. A posle jedno 5 godina ću sigurno moći pri prodaji dobiti bar 60 % vrednosti novog traktora, što kod kineza očigledno nije slučaj.
Tako da je po meni RUS ipak bolja opcija.

Znači kad kupiš kineza venčo' si se sa njim.:haha:Al ja ipak mislim da je tu zaboravljena jedna nula.

Da, nema šanse da ga tako malo cijene, pa on u metalu vrijedi više da ga proda na otpad. Što mu ne nabudži neki moto ako je samo on u pitanjur, to bar nije poseban problem, može da se nadje motora od MTZ 52 i slično?Ako im zaista da traktor za 500E onda taj lik stvarno nije pri sebi, može za njeg bilo kako uzeti mnogo više čak i u dijelovima.

I ja sam mu rekao da ih batali, kao njegov racunaju 7000 eura a dace mu nov YTO 804 po ceni od 27000 eura, e sad vi vidite koliko je to.
Mislim da će se odlučiti da mu uradi generalnu pa će još da ga glanca.

---------- Poruka napisana u 10:02 ---------- Prethodna poruka je at 10:01 ----------

Inače cena YTO 804 novog je 20500 pa ko se razume u matematiku nek računa

7000 eura u zameni za YTO 804 nov kog računaju 27000 eura. Proverite cene tog YTO 804 za keš pa ćete videti koliko ga računaju.

7000 eura u zameni za YTO 804 nov kog računaju 27000 eura. Proverite cene tog YTO 804 za keš pa ćete videti koliko ga računaju.
A jel ti vidis sta si ti napisao?

Da se malo uključim u diskusiju.
Moj komša ima kineza Europard 804, posle 5 godina mučenja više nije za upotrebu.
Već tri godine mu više puši na iberlaufu nego na auspuhu, čovek je mislio da su kinezi nešto pogrešno namontirali,
sad u agrovojvodini u opciji zamena staro za novo računaju mu kineza 500 eura u toj transakciji. Ja imam rusa 952 godinu dana star sa 500 radnih sati, u oranju troši sa trobraznim plugom pronar ispod 10 litara, a u crnici ne prelazi 15 litara po jutru, što se tiče kvarova koje sam imao, pukao je kaiš ventilatora, koji je takođe bio kineski iz meni nepoznatog razloga,:sta: neznam šta će kineski kaiš na novom ruskom traktoru. A posle jedno 5 godina ću sigurno moći pri prodaji dobiti bar 60 % vrednosti novog traktora, što kod kineza očigledno nije slučaj.
Tako da je po meni RUS ipak bolja opcija.

Vidim uzmi digitron pa oduzmi 27000 od 20500 pošto znam da je to cena tog traktora pa vidi šta ostane

Malo je zakomopliciro ali mislim da je htjeo reći. Nov YTO 804 košta 20500€. Ali oni u zamjeni staro za novo nov YTO 804 računaju 27000 €, a njegov Europard računaju 7000€. kad oduzemš 27 000-7000e=20 000€. Kad usporediš cijenu za keš koja je 20 500€ cijenu koju moraš da doplatiš staro za novo ispane da njegov Europrad vrijedi 500€.

Nazad
Vrh