Slobodna diskusija o traktorima

Mislim da bi s njim moglo dosta toga da se radi, da vuče neke male prikolice u plasteniku, čisti djubre u velikim štalama, nosi neku malu frezu i tako to....

Ovaj bi meni dobro dosao... Veliku primenu moze imati i u vinogradarstvu i vocarstvu.....

to su ti se ruske tvornice udruzile u jedan holding pa nastupaju pod jednim imenom agromaš, jedna od clanica ti je i VTZ (vladimirec), a i prodavali su neke modele traktora iz sdf grupe u svojim bojama , ovo je slika iz Županje

image-22.jpg

vjerojatno eicher büffel 74

Eicher20Buffel207420207220ps201976.jpg

Eicher20Buffel20Allrad207420207420p.jpg

ako je povoljna cijena to se isplati uzeti jer je to zapravo MF 185 samo je eicherova limarija gore.

Landini Rex profesionalni voćarski traktor vrhunski kvalitet ali je i cena paprena.
2eyyl1i.jpg

Za vocnjak moj rodjak koristi IMT 539 vec 10-11godina. Svake godine bez problema proizvede 100t jabuka sa tim za sadasnje shvatanje primitivnim traktorom. Ako hoces nesto bolje svaki proizvodjac ima svoje vocarske traktore. Zamiljivo je da se svi ti proizvodjaci u toj specificnoj proizvodnji se oslanjaju na Antonio Carraro delove, tako da mislim da ti je prilicno svejedno sta ces izabrati Claas/NH/Case....

nećete da vjerujete vidio sam prije dva dana ltz t 40 76 godište prvi put motor u životu otvaran traktor je inače bio ganjan i nikako održavan a unutra kad su ga rastavili samo karike potrošene na dva klupa toliko stanjene da su popucale a ostalo sve kao novo .čovjek je teo da radi generalnu i odustanu kad su videli da nigde ništa nije potrošeno promenili karike i sve spakovali nazad i traktor radi ko zvrk

Nazad
Vrh