Slobodna diskusija o traktorima

Ne sumljam da ćeš sve lepo saznati i javiti.

koliko ja znam ovo je slobodna diskusija o traktorima,svako moze da kaze svoja iskustva i zapazanja.nemoj da se neko ljuti!

@Rus82 djoku ... pa ta ulica kod vascanske rampe nema 150 kuca,a ujakova kuca je odmah uz Topicevu kucu(ne deponiju) e sad ako ga znas onda ti je to dovoljno pomoci. :bravo:

Pa Boga mu idi i vidi i rešena stvar.kad viriš na kapiju možda i na seku naletiš pa vidi jel joj bolje.

Ja bih ti pre preporucio YTO iz vise razloga. YTO je masivan, bolje mu je resena prednja vuca, lakse se barata menjacem i motor je atmosferski i prilicno je mali potrosac. Ruja je nesto tisi, manje okretan nego kinez, hidraulik mu je jaci ali nije i precizniji i nema Rusa koji nije mastan a kinezi koji god sam video i posle 2-3000 sati je suv. Kinez jeste bucniji i sporiji u transportu ali eto moj glas ide njemu.

Evo drugarovog kineza sa mojim zelenkom:

Pa Boga mu idi i vidi i rešena stvar.kad viriš na kapiju možda i na seku naletiš pa vidi jel joj bolje.
E jbg sad moram da pisem i sto ne moram.
Ja sam u Novom Sadu fax i to,ujak zivi u Sidu gradu ali masine drzi na salasu 12-ak km od Sida... Druga stvar seka mi je ovde 2 ulice dalje od mene u NS-u i taj sto je meni ujak je i njoj ujak tako da ona nije seosko dete i ne cudi me sto joj je crveni traktor postao sivi u glavnom ona mi je prva i javila jer od brata koji je sin ujaku to nikad ne bih saznao on ne voli traktore,upisao decko mehatroniku.

---------- Poruka napisana u 22:46 ---------- Prethodna poruka je at 22:46 ----------

De pustite ovog mog ludog imenjaka sestra je odlicno i ne znam sta on lupa ...

Pronar verujem da je dosta unapređen u odnosu na MTZ ali su im i cene dosta jake.Case od 105ks je kupio pre par dana drugar i koštao ga je 40000evra bez PDV-a.To je otprilike i cena pronara od 130ks ,a ipak je Case provereniji traktor nego on.

Nazad
Vrh