lovac luka
Član
Za 3 crvene se ne isplati praviti je
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To da a duzine? Svajsas malo ili?Prorezes kanale za kajle na odgovarajucem mestu...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nemam pojma, lupam, logicno da je ista duzina bio klip iza ili ispred hladnjaka...To da a duzine? Svajsas malo ili?
Uff, to je prebrzo...pre sam nesto guglao o orbitrolu sa stelujucom kubikazom tj. protokom, cini mi se da ih nema kod nas u ponudi, ali bila bi prava stvar da se ugradi...Kod mene na 577 ispalo da je od sredine pola kruga levo pola desno pun… bas nezgodno na putu dok se ne naviknes, pogotovo sa 9 redi majom…
Ja sam nešto malo vozio MB Trac ali nismo utvrdili tačnu oznaku pošto nalepnica nema a i maska fali pa sad da li je 1100 ili 1300, nije ni važno. Uglavnom, traktor koji bih radije vozio nego većinu novih sa dugmićima.Kad smo kod tih egzoticnih traktora, meni je onaj MB trac traktor stogod (sto bi Sremci rekli) zbog ogibljenja, vazdusnih kocnica i jos dosta dobrih stvari na njemu.
Ni njega nikad uzivo nisam imao priliku da vidim a i ne znam kakav je dozivljaj raditi sa njim, pretpostavljam da je teze nego sa standardnim traktorom.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Elektro servo je na većini svih današnjih vozila.Већина фиата има електро серво. Код трактора би било озбиљних преправки + колико је поуздан систем због тежине трактора.