Slobodna diskusija o traktorima

Kad smo kod tih egzoticnih traktora, meni je onaj MB trac traktor stogod (sto bi Sremci rekli) zbog ogibljenja, vazdusnih kocnica i jos dosta dobrih stvari na njemu.
Ni njega nikad uzivo nisam imao priliku da vidim a i ne znam kakav je dozivljaj raditi sa njim, pretpostavljam da je teze nego sa standardnim traktorom.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sto se stalno naglasava Rakovica sa Mercedesom, sta fali nasem TS46?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poznanik je prije par godina uzeo 4955 za 20k eura,rekao da je iz servisa sve račune imao,na oko solidan,i navodnih 30 tisuća sati.
Ububao je iste godine još 20k eura sa gumama.
I kaže sad je ko nov.
Sretno sa potragom.

Jedan moj poznanik ima 4640 na prodaju. Naravno,ne radi mu prednja vuča a traktor znam da je sredjen i ispravan (osim prednje vuče).Ako nekog zanima poslacu mu br.tel ili postaviti ovde ako nije zabranjeno.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Ma da ,sve te starije serije jd i nemaju pravu prednju vuču,već kako amerikanci kažu front weel assist, znači tu je da potpomogne ...
Recimo traktor koji se meni uvek sviđao,al i kad sam imao prilike da ga kupim,nisam imao muda da se upustim u to,je 3650...old school kapa dole...

Za 10k eura ni Belarusa od 80ks nema valjanog maltene da se nadje.
@komer Sa 30 000 sati ti zapadni trakori sa fensi menjacima, ja ne bih ni kupovao to,tu odma u startu u menjac ubacis 10k eura minimalno . On nije lose cak ni prosao sa tih 20k eura ulozenog....

Ima Volva za manje od 10 000, čista mehanika, nepoderivo, jedino sto je bas mator. Zts 160ks u dobro stanju je možda najbolja kupovna, jeftini delovi, ali ne znam bas dal ima za te pare u top stanju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh