Slobodna diskusija o traktorima

Zato i kazem da je i meni sumnjivo oko cene,mada je ujak agent i uvek nadje nesto povoljno.
Cekam da mi brat javi dal' zna sta mu je tata kupio.

A da nije mozda hatat tj polmot? Btw diklofen razmisli malo o tom traktoru. Cini mi se da je bolji izbor od kineza ili rusa,ali je i veca cena....

Ja prvo nisam zbog sestre jer mi je rekla da je traktor siv ali nije lambordzini sigurno jer bi to zapamtila po imenu auta nego neki drugi,kad ono cvrc iznutra je sivi tako mi deda pojasnio a sestra zensko .... kaze kasnije kad sam videla kakav je unutra nije mi bilo dobro...pa joj se pomuckalo sve. :osmeh:

neuporedivo je 1021 bolji traktor od 1025.ja ga imam i prezadovoljan sam.nosi obrtac tri glave bez problema dok 1025 ne moze.
ko kaze da 1025 ne moze da nosi obrtac?to su samo lupetanja,svako hvali ono sto ima evo dokaz da moze i 4 glave a ne samo 3 :
evo.jpg

Poslednja izmena:
E jbga, dvoje ljudi vidjelo taj traktor a nijedno ne zna koja je marka?Da nije neka Mahindra ili Sonalika, oni su u tom cjenovnom rangu, njih u BiH povezuju sa Englezima iz nekih istorijskih razloga.

@Rus82 to je tvoj zemljak iz sida imao je rusa 820 pa je prodao i dodao za ovog,kuca mu kod vascanske rampe mozda ga i znas. :osmeh:
Ne znam kad ce brat poslati poruku jer sam ga pitao na fejsu,nemam broj mobilnog.

Imenjace aj pokusaj da glumis da si normalan pa se vrati i procitaj sve od pocetka nema mnogo.

@Diklofen ako u toku sutrasnjeg dana ne saznam zvacu ujaka na mobilan naci cu broj negde.

Nazad
Vrh