Slobodna diskusija o traktorima

Menjac, filter vazduha, zadnji most i hidraulika. 1021 ima menjac 14/4, zadnji most kao kod traktora 1221 i finsku MITA monoblok hidrauliku sa dva cilindra. 1025 ima menjac 16/8, zadnji most kao kod 820/920/892/952 i klasicnu rusku hidrauliku sa jednim cilindrom.

neuporedivo je 1021 bolji traktor od 1025.ja ga imam i prezadovoljan sam.nosi obrtac tri glave bez problema dok 1025 ne moze.

1021 - bolja hidraulika i puno bolji zadnji most, 1025 - bolji menjac, mada je i menjac 14/4 bolja varijanta neg kinezov 12/4.

zato sto mo je slaba hidraulika i zadnji most a pogotovo lezaji na poluosovinama!moze jedno vreme ali ne zadugo!

Ovaj Vlada je teeeeeeeeeezak covek...1021 moze ovo,1021 moze ono...vodi ga u krevet vise,i prekini da potcenjujes sve ostalo za sta tvoje misljenje nije validno!

Ne bih da otvaram novu temu pa ću za vaše mišljenje pitati ovde.
Konkretno me interesuje za koji traktor bi se odlučili u izboru između YTO902(24600evra,klima,gramer,muzika) i MTZ 1025(25700evra,ravan most).
Ne želim da ovo preraste u nadmetanje nego samo lično gledište članova koji su malo više upućeni u rad,potrošnju,kvalitet,udobnost,servis.....tih traktora.
Kineza ima stric,ima snage,stoji,za sad je dosta zadovoljan,kaze sam covek sem plastika i stakala(koja pucaju) savrsen za njega.kvalitet pneumatika je los,skida se strasno ripna.jedino problem delova kojih nemas kao za ruse.a ako mislis da ti zameni renoa,ipak uzmi nesto jace,npr 1221.

ima i toga...poslao sam mu komsiju danas,pa ako se dogovore za renoa,ja cu biti kriv za tu veresiju!inace Diklofen,pre prodaje-da te upozorim-ne nadaj se kvalitetu Renoa kod gore pomenutih.

Reno i prodajem samo radi kupovine novog.E sad novog uzimam jer imam neku robu kod jednog prodavca i moram je na taj način unovčiti.Za drugo sem MTZ i YTO se nema i pored svog naprezanja.Samo robe da kupim traktor opet nema,a i dva veća traktora bi mi samo bila luksuz koji u današnje vreme nije potreban.

@Diklofen evo od mene jedan "glup savet" nisam bio sa ujakom samo sa dedom i kaze mi da je ujak ovih dana uzeo "engleza" traktor ima 90 konja,crven je i placen je 29000e deda star pa ne zna marku,po meni to nije puno vise novaca nego za kineza ili rusa pa se raspitaj koji to moze biti englez za te novce ne verujem da je MF,mozda je MC C. ili neki treci .... ??

Nije ovaj je ovde kod nas sklepan,ovaj hocu reci sklapan e sad dal' Poljska,Ceska ili tako neka zemlja u toj regiji i to je deda rekao al ja zaboravio koja tacno.

Nigde, jel MF za 29000 eura u zemlji Srbiji je naucna fantastika. MasFerg Agro je imao u ponudi MF "karioke" od 120 ks, i bili su oko 40000 eura.

Ja nisam rekao da je sigurno MF mozda je Mc C. ili neki treci,sad cu pitati burazera mada me nece cuditi ako on mene pita koji ima traktor u dvoristu ....

Nazad
Vrh