Slobodna diskusija o traktorima

577 stari tip sa redovnim tockovima, kabinom velikom od 560 bez prednjih tegova oko 3300kg...u zavisnosti koliko ima goriva u njemu a 560 ima sigurno 300kg manje. Mislim da moj 577 DV sa kabinom bez prednjih tegova ima oko 3500kg, mozda nesto manje...ne secam se jer sam sa njime mozda 2-3 puta samo vukao prikolice na silos.

Kod mene 533 nosi bez problema sestorednu OLT sejalicu,a RAU prskalicu 600l punu nema sanse.
Inace u prednjim felgama imam tegove od Ursusa 335.

mene zanima neki rus do sto konja ili John Deere...zanima me kakva je hidrulika kod John Deere ? i da li se isplati da idem u rumu da pogledam tamo ?

U BiH može, imaš odličan izbor za 8000E, a ima toga i u Srbiji. Sve su to naravno malo stariji traktori, ali to je ipak solidna suma novca.

Da, 5106 je solidan traktor za te pare i u tom opsegu snage, a za njeg bar ni održavanje nije problem jer ima dijelova. On bi bio mnogo bolji izbor od bilo kojeg stranog traktora sem eventualno Belarusa.

Ne bih da otvaram novu temu pa ću za vaše mišljenje pitati ovde.
Konkretno me interesuje za koji traktor bi se odlučili u izboru između YTO902(24600evra,klima,gramer,muzika) i MTZ 1025(25700evra,ravan most).
Ne želim da ovo preraste u nadmetanje nego samo lično gledište članova koji su malo više upućeni u rad,potrošnju,kvalitet,udobnost,servis.....tih traktora.

po meni se nemogu porediti traktori razlicitih ks. uvek bih izabrao jaci ako su oba nova i cena im je skoro ista kao u ovom slucaju

Po papirima se stvarno radi o različitoj snazi ali čujem da na terenu i nije baš takva situacija tj. razlika.

Nazad
Vrh