Slobodna diskusija o traktorima

Nešiću, prodaš fenda, kupiš rusa sa utegnutom poteznicom i još ti ostane para.

Nikad nisam u te novije poteznice zagledao.
Torpedo znam da je imao sraf odozgo i kad se olabavi poteznica, on se samo malo dotegne.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Imaju koje su samo varene i one sa navojem i maticom...ja sam onu od imt 5106 iskidao na navoju iza...nakon toga sam preradio zetorovu sa ublazivacima,dosta je jaca i manje trpi udare...na maseju je fabricka poteznica zavarena koliko se secam,tu neke popravke nema.

Da li je ovo prednja vuča upaljena? Prednja vuča se pali pri svakom paljenju traktora, ali ja je naravno ugasim. Tragovi ostaju samo kada skrećem
95f2ed55d360eff54a58d6a18ea41788.jpg
8b49291e6e3335540bdb0afda34ed7d4.jpg

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ni meni nije upaljena lampica, ali tragove ostavlja na svakom skretanju.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Meni isto ostavlja tragove ali provereno nije ukljucena prednja vuca. Na proslom traktoru mi je ostavljao tragove ali je tad bio neki problem u pitanju pa je konstantno radila prednja vuca.. upri negde pa probaj 😄

Kad pomenu creva.. Da li znate nekog ko pravi po uzoru ili krpi creva za hidraulicne kocnice? Konkretno Same Silver pusta ulje na crevu od prednje desne kocnice a obzirom na to da je ono rebrasto crevo nemam pojma gde je rupa i kako bi mogao da ga saniram.. Nova su oko 100e pa to bas i nije neka opcija za cevcicu dugacku manje od 2 metra..

Ovaj sirotan nije zglavno opran, a ne pogledan valjda otkako je njega. Ljudi svasta ocekuju kad kupe JD traktor, da se sam odrzava izgleda.

Nazad
Vrh