Ja sam zbog toga svuda ugradio električni sat i ćao.Davač, žica i sat, nema o čemu da se misli a dešavalo mi se da pukne crevo, sreća pa se primetilo na vreme.Pored toga može da se ugradi i zujalica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je ona elipsa suvise odaljena od igla.Zarotiraj je malo da pridje blize.To mozes na onom mislim na onom poklopcu sa strane da ne skidas ceo poklopac hidrulike.Imam problem na IMT 542 sa hidraulikom, kada ručicu za podizanje podignem na maksimum, poluge digne možda do pola maksimalne visine dizanja. Kada podignem i drugu ručicu, tek onda podigne još malo ali ipak ne može da digne na maksimalnu podiznu visinu. Ulja ima, pumpa je valjda radena pre par godina, ali nisam siguran. Da li je do podešavanja poklopca hidraulike ili je pumpa geknula?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Neko stavio plocice od lima oko 1mm debljine.Kakve plocice?
Plocice stavio izmedju dva dijela koja spaja taj m8saraf,ima 6 tih sarafa,po dva u paru.Znaci odvijam saraf da dobijem taj zazor i to je to?Ne znam gdje je stavio te plocice, tu treba nastelovati zazor izmedju glave tih m8 i potisne ploce (oko 1,4-1,5mm) i to ti je za drugi stepen. Sa odvajanjem prvog stepena to nema veze.
Pločice stoje između korpe i zamajca i budu fabrički postavljene. Lako je naštelati zazor ako je sve novo ako osovinice i polugice imaju lufta, zazor mora biti manji a kvačilo tvrđe. Najbolje je prilikim zamjene lamele i set korpe zamjeniti.Ne znam gdje je stavio te plocice, tu treba nastelovati zazor izmedju glave tih m8 i potisne ploce (oko 1,4-1,5mm) i to ti je za drugi stepen. Sa odvajanjem prvog stepena to nema veze.
Gdje se nalaze ta tri sarafa za drugi stepen,moze li to odozdo ili se mora rastavljati traktor?Sada mi i prvi stepen ne valja,ima oko 2cm moze pedala da se pritisne.Za drugi stepen stelujes tri srafa m8, tih 6 drze celu korpu.....
Aha,vidio sam,hvala ti puno.Da li treba da vratim plocice,ili da samo nastelujem ovaj zazor?Zbog izvadjenih plocica pale-spustile ti se pracke sto pritiska druk lezaj pa je kvacilo nize... a evo koje srafove treba da stelujes https://poljoinfo.com/threads/imt.92/post-998713 , zazor od 1.5mm ti je od glave srafa do ploce...
Koji traktor moraš kardansku pomjeriti da izvadiš pumpu ako je 540 pa nadalje
Ne,u mjenjacu onaj deo sto ide prema pumpi hidraulika uhvatim rukom i zaustavim ga.A deo oko njega se vrti normalno,ne mogu rukom da ga zaustavim.Ček ako sam dobro razumeo ti uhvatiš rukom priključno vratilo dok je uključeno!??
Ajme meni