diesel d-60
Član
Strasna masina…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam sta je u planu ovom grbicu ali zamlacuje poprilican broj ljudi
Izgleda dobijamo novi Imt...
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Radio bi oranja sa 757.3,radio bi sa kratkom nosenom tanjiracom od 2.5m,uglavnom za moj tip zemljista i ispomoc 5106,samo teske poslove. Mislis da mu je to velika mana,da li ima problema sa tim menjacem i nekih drugih zavrzlama?Премали избор брзина за трактор те снаге.
Pa moze,ali kad radis 32 ha u 48 parcele i ne mozes da stignes sve morao bih da pazarim jedan za oca. Multipover je u stvari reduktor sa spojnicama i lamelama,jel tako? Da li bi ako je skrlja morao da se rastavlja traktor ili mu ne smeta u voznji i raduЗар то већ не може ради Имт 5106? Тај Урсус је превелик за 3 бразде,једино ако ти није баш тешка земља. Немам искуства око мотора и мењача,знам да их људи хвале,дијелови су колико толико приступачни ал не и баш јефтини. Мислим да он има Мултиповер ал је врв заварен ил скрљан код већине.
Malo muke ali se odradi,budu vece uvratine,tj vise ih uzores da ne bi izgazio komsije i ide to. Takav je maltene 90 posto atara. Najvece njive ima skola i crkva po dve od po 5 ha,na drugom mestu ide jedan sa 4.5ha a ostalo je neki prosek izmedju 50,60 i 70 ari. Moja najveca je 2.70ha a najmanja 22 ara i to u selu na glavnom putu a pored sa obe strane imam komsije sa kucama i ogradama ali mora de se odradiКако успеваш да са толиким трактором радиш њиве од пола КЈ или пола Ха,пола ти увратина одузме окретање. Мислим да члан Сале Ратар има искуства са тим тракторима у раду па ти може објаснити фино. Не смета у вожњи и раду.
Разумем све,знам шта је мука,зато ми је чудно,и Брена и тај Урсус су генерално неокретни и нису баш за баш толико мале парцеле.Malo muke ali se odradi,budu vece uvratine,tj vise ih uzores da ne bi izgazio komsije i ide to. Takav je maltene 90 posto atara. Najvece njive ima skola i crkva po dve od po 5 ha,na drugom mestu ide jedan sa 4.5ha a ostalo je neki prosek izmedju 50,60 i 70 ari. Moja najveca je 2.70ha a najmanja 22 ara i to u selu na glavnom putu a pored sa obe strane imam komsije sa kucama i ogradama ali mora de se odradi