To je poenta cele priče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
... kad je cena trupaca dobraКако не би издржао...
Јој неки покраински што је био јесенас или прошло пролеће немам појма нисам много улазио у ту тематику.na kojem konkursu?
10 ak hektara, znam sto me pitas i u pravu si, ko radi dosta znaci udobnost ali opet... cega sam se nagledao... Taj lovol sam gledao kad je izasao i sto se tice sta sve ima od opreme, kabina top, reverzer i sta sve ne, tad je bio oko 15k 50 ks i bio sam se opasno zagrejao. Medjutim preduhitrili su me neki ozbiljniji igraci i ucio sam se na njihovom iskustvu, zato sam i skeptican.
Kakve su kvarove imali ozbiljniji igrači sa Lovolom?10 ak hektara, znam sto me pitas i u pravu si, ko radi dosta znaci udobnost ali opet... cega sam se nagledao... Taj lovol sam gledao kad je izasao i sto se tice sta sve ima od opreme, kabina top, reverzer i sta sve ne, tad je bio oko 15k 50 ks i bio sam se opasno zagrejao. Medjutim preduhitrili su me neki ozbiljniji igraci i ucio sam se na njihovom iskustvu, zato sam i skeptican.
Najzesci su bili oni Stalova Vola, posle pola smene sve ti vaske i buve pobegnuMi u selu imamo nekoliko buldozeraca koji su u Kolubari radili na starima mašinama ceo radni vek. Oni su ljudi u svojim 40-im ogluveli. Već dugo su u penziji i interesantno je kad pričaš sa njima koliko oni viču. Stric je pred kraj radnog veka zadužio novog caterpilara, kaže koja je to milina bila za raditi.
Sve je tako ali, da li imas predstavu koliko on moze da izvuce trupaca za ceo dan, ti si gledao snimak verovatno gde ljudi sebi vuku drva ali to je jedan dan u godini. Ko radi profesionalno idu cekrci sajle itd i jeste bucno i mukotrpno ali to ovi traktori tipa lovol ni u snu ne bi mogli raditi, mislim bi mogli ali koliko dugo? I sa onakvom kabinom u koju sumu mogu uci. Pricam o mom kraju brdskoplaninskom, ne mozes tu racunati sumadiju gde su sume malo veci parkovi.Bas juce gledam neki snimak kako 577 dv vuce trupce. Snimak iz kabine, ljudi moji koliko njemu zupcanici zavijaju bas sam pomislio kako li taj vozac izdrzi ceo dan u njemu.