Скоро мене друг напао да му нађем фергусона за 2000е да буде добар и да има кабину под обавезно као оће тати да купи за пчеларење.
И ја не будем лењ и скупим му све те огласе из Долова и Смедерева иста екипа. Кад зове он мене јбт јели ти то мене хебеш па ја исгубих пола дана зивкају ћи их то све неки преваранти.
После ми он прича како је његов пријатељ најебао са тим ликовима из Долова. Човек има 2 кј воћњака и прочита у огласу 539,приколица и фреза 2500е. Каже кукавац се запалио седне у кола, и гас у Долово и стара фора трактор на салашу и иду другим трактором без кабине на салаш. На пола пута пресреће их екипа и пребију лика и отму му паре још га оставе у атару једва се кући вратио. Као за зло стриц тог лика нешто попут Црвеног из Јужног Ветра али он кукавац неће да зовне стрица јер зна каква је будала. И комшија када је дошао и видео га још му овај све испричао зовне му стриц. Каже друг отишла екипа за Долово и нађу их све до једног мајко свет данима су их пеглали у неком подруму. Узели им све паре што су им нашли и купи синовцу скоро новог фергусона за те паре.