Slobodna diskusija o traktorima

Kod zamena karika kako se broji prva, Da li odozdo ili od gornje strane klipa? Konkretno za kompresor na traktoru, ima 3 karike u pakovanju sa brojevima 1,2,3.

Od gore, ja sam juce menjao i pasovao, poceo je da trosi ulje.
663529a4182e7b7cf36306e7d8abec28.jpg

Da, kompresor je isto turski, Flikar.

Da ne bude zabune, kompresor je poceo da trosi ulje, nisam menjao karike motora.

Jasno meni to nego sam se malo igrao danas iz dosade... Prvo je tesko dobiti vezu oce/nece da se javi pa onda nasledio od dede traktor koji se inace nalazi u Dolovu navodno... Posle pola h je on inace u BG a deda prodaje traktor,i treba se javiti na ulazu u Dolovo pa ce on onda preko tel uputiti tacnije... Pa kontam sta im je cilj neka navlakusa na neki salas da izvuku silom pare ili?

Kod takvih prevara je uglavnom najveca poenta da se kaparise ili uplati unapred, i onda nestanu, ima toga i sa traktorima iz 'inostranstva'

Onda smo ih Kum i ja uspeli malo zeznuti jer smo se driblali s 4 broja... I inace sad smo na pola puta za Dolovo da kupimo nepostojeci traktor za te pare koji bas nas srecnike ceka... :haha::ppozdrav:

I to mi palo napamet da bi na kraju rekao traktor je malopre prodat,ali ima drugi tamo kod nekog komsije,ujaka,strica... Oko 7 treba da stignem u Dolovo tad treba da ga zovem pa ce mo videti krajnju pricu...

Kod nas nikako nema tih prevara, proslu godinu sam prvi put saznao za to kada sam listao vase oglase. Kod nas vise praktikuju da ti uvale kompletan traktor pa da kasnije bude sto nisi gledao..

I to mi palo napamet da bi na kraju rekao traktor je malopre prodat,ali ima drugi tamo kod nekog komsije,ujaka,strica... Oko 7 treba da stignem u Dolovo tad treba da ga zovem pa ce mo videti krajnju pricu...
Samo arcite gorivo dzabe na ovu skupocu...
Jedan rodjak se isto primio, ja mu kazem da li si lud, pa to bi kupio neko odatle, ne bi te to sacekalo iz N. Varosi.
A jedan drug je isao pre par godina, mozda nije kod istih ljudi, ali "srecom" je bio policajac pa kad je bilo stani-pani isuce CZ metak u cev i vikne otvaraj kapiju... Srecom kazem policajac jer oni mogu da nose utoku i kad nisu na sluzbi, ali mu je to i pomoglo da ode 300km da "uzme" dzabe nov 539.

Nazad
Vrh