Slobodna diskusija o traktorima

Cuvajte se prevara ljudi, na sve ih je strane.
Pa kad neko ne moze da skonta ko uredjuje te oglase da godinama vrte isti prevaranti i motaju ljude, jel treba pricati nesto jos o ovoj promaja drzavi?
Pre par god ga ja zvao i procitao ga odmah, prica sa mnom na tel i glaba nesto, mljacka - nekultura, bahatost i bezobrazluk.
Kad sam rekao da ne postoji mogucnost da nas izmanipulise i prevari i da cu mu naplatiti svoje putne troskove i izgubljeno vreme, odmah se ustuknuo.
Na sledeci moj poziv se nije ni javio.
Nisam siguran 100% da li je to bas ovaj lik ali znam da se oglas vrteo par godina.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Montoya ipak je bila ta verzija... Reko evo me u centru Dolova,kaze pa druze traktor prodat pre sat vremena,a ja se kao iznervirao sto mi nisi covece javio znas da sam krenuo,kaze izvini ali kad si vec dosao brat je kuci ima jos dva traktora pa pogledajte oba dace vam ispod cene,reko izvini ti druze ali ja tebe malo zezam... Cudno prekide mi vezu ::prica::::vadjenje_repe:: Inace ta kao dva traktora su ulica Pobednicka 7a,ako i to nije slagao. Eh da smo blize rado bi posetili da se malo ispricamo,al skupa nafta. ::000::

Poslednja izmena:
Tako moj burazer jedan video 539 na polo.automob. on kao nov za 2500e godiste 2010 uspali se sedne u kola sa ocem ode i dobije corak... majali se kad pitali gde traktor a on je kod dede 10km odavde poljski put ali ima moj drug tu blizu traktor isto takav da vidite... oni se razmisle i skontaju da je prejebotina teska neka

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Sad lepo prijaviš lažni oglas i prevarante sajtu na kom je postavljen pa neka dalje rešavaju stvari.
Zar misliš da na PA reaguju na lažne oglase i prevarante? Prošle godine sam potegao u Suboticu, preko 100 km, da kupim oktaviju sa 70 000 km na satu od prvog vlasnika sa urednom sevisnom knjigom, stara par godina, za 14000e. Kada sam otišao tamo, nije on bio prvi vlasnik već njegov rođeni brat, da bi posle pola sata ispalo da on i rođeni brat nemaju isto prezime, na kraju je priznao da je kupio auto od čoveka da preproda ali da je jako dobar sa njim kao da su rođena braća. Servisnu nije imao, iako je tvrdio preko telefona da je kod njega. Posle toga sam 4 ili 5 puta prijavljivao oglas, i misliš da su ga uklonili? Jesu malo sutra, čak i kada je obnovio oglas naveo je iste lažne podatke koje je i meni servirao.

Oba oglasa koja sam ovde postavio sam prijavio juce prepodne,ali mislim da nista od toga vidim da su i dalje aktivni a nikakav odgovor nisam dobio. To mozda da reaguju da nas vise posalje za isti oglas u kracem roku... Tako da ko ima vremena i nalog na PA nek prijavi te oglase imace tamo opciju da oznaci sumnja na prevaru...

Jel neko stavljao amortizere od auta- gepek vrata na zadnje staklo traktorsko?
Po duzini nasao sam od kog mi auta odgovaraju ali se plasim da nisu prejaki za staklo, od auta su deblji cilindri za 2-3mm odokativno...

Cuvajte se prevara ljudi, na sve ih je strane.
Pa kad neko ne moze da skonta ko uredjuje te oglase da godinama vrte isti prevaranti i motaju ljude, jel treba pricati nesto jos o ovoj promaja drzavi?
Pre par god ga ja zvao i procitao ga odmah, prica sa mnom na tel i glaba nesto, mljacka - nekultura, bahatost i bezobrazluk.
Kad sam rekao da ne postoji mogucnost da nas izmanipulise i prevari i da cu mu naplatiti svoje putne troskove i izgubljeno vreme, odmah se ustuknuo.
Na sledeci moj poziv se nije ni javio.
Nisam siguran 100% da li je to bas ovaj lik ali znam da se oglas vrteo par godina.

Nije to samo kod nas.Jedan je kolega je u Nemačkoj naleteo na prevaru.Slikali nečiji auto on kad otišao gore,oni ga vozali 50km da bi na kraju jedina sličnost sa autom sa slika bila boja i marka.

Naletao sam i ja na nešto što liči na prevaru,slikaju auto,a kad odeš da pogledaš on se predomislio oko prodaje,ali te odvede na plac sa 5-6 krševa da ne bude da si džabe dolazio.Uglavnom Bugari :D

Više puta smo se tako vozali za babino zdravlje.Sada tokom razgovora sa prodavcem lepo pitam ako slučajno ne bude tako kako si rekao imaš obavezu da mi platiš gorivo i sve troškove.Pa znaš prijatelju, ne može to tako.U tom slučaju doviđenja, laži nekog drugog.

Nije to samo kod nas.Jedan je kolega je u Nemačkoj naleteo na prevaru.Slikali nečiji auto on kad otišao gore,oni ga vozali 50km da bi na kraju jedina sličnost sa autom sa slika bila boja i marka.

Naletao sam i ja na nešto što liči na prevaru,slikaju auto,a kad odeš da pogledaš on se predomislio oko prodaje,ali te odvede na plac sa 5-6 krševa da ne bude da si džabe dolazio.Uglavnom Bugari :D
A jednog sam zapamtio jos od onih papirnih oglasa pre sto su bili samo se sad modernizovao, ima net.
@nesko2563 nisam ni skinuo jos kad skinem obraticu paznju sta pise...
Ako se razumes u to, koliko bi smeli biti jaci da bih mogao otvarati i zatvarati staklo?
Gepek vrata su daleko teza, ovde je samo staklo otpor.

Jedan lik je postavio slike od kombajna kad ga je kupio u oglas...u menjuvremenu ga je sacgao poprilicno... isao drugar da gleda...jeste taj kombajn ali nije stanje kao na slikama...

Nazad
Vrh