Slobodna diskusija o traktorima

Jel zna neko dobrog vulkanizera u Ns ili okolini, može i Zrenjanin sve jedno, trebao bi da vulkaniziram prednju gumu na Rusu, juče primetim pukotinu sa strane 3-4 cm... Bojim se da ne probuši unutrašnju? Hvala

Meni su ovo u Vrbasu sredili..
https://ibb.co/xDV7dHy]
Screenshot-20220227-170348-Gallery.jpg
[/URL][/url]

Nešiću ta dimenzija će biti na traktoru dok ne dođe vreme za zamenu i više neće nikad. 🤣 Kod mene je bila ista egzotična dimenzija samo još malo bolje R28, cena za jednu novu gumu lele i kuku pa je uzeta druga alternativna dimenzija koja takođe ide u par sa zadnjim gumama.

Gde bih mogao naći poluge sa euro kačenjem 2 ili 3 kategorija... Da budu od centra do centra rupe 90-91cm... Sve su uglavnom mnogo duže.

Balog mi nudi poluge od 110cm dužine. Što je stvarno previše razlike. 500e su poluge. Cena je ok. Pošto sam hteo 2para dao bi po 400e par ali su predugačke...
Krajevi ovde u Mikronu kada sam pitao u "kvalitetu" koštaju kako su mi rekli oko 220-250e komad. Ima turskih po oglasima 120-150e par ali ne ulivaju poverenje... Poluge na rusu su mi iz 2 dela. Pa sam zato hteo da stavim da budu iz komada. Pošto mu svašta kačimo pa se bilo desilo da je pukla poluga.

Balog mi nudi poluge od 110cm dužine. Što je stvarno previše razlike. 500e su poluge. Cena je ok. Pošto sam hteo 2para dao bi po 400e par ali su predugačke...
Krajevi ovde u Mikronu kada sam pitao u "kvalitetu" koštaju kako su mi rekli oko 220-250e komad. Ima turskih po oglasima 120-150e par ali ne ulivaju poverenje... Poluge na rusu su mi iz 2 dela. Pa sam zato hteo da stavim da budu iz komada. Pošto mu svašta kačimo pa se bilo desilo da je pukla poluga.
Pa jel nemaju bas poluge za rusa da se uzmu?

Pneurech je ozbiljna firma. Meni su radili jednu gumu 800/65 R32. Eno je i dan danas trči.
Imaju opremu i znanje, a imaju i volje. U to vreme im je na popravci bilo par guma od Holmera, 1000/70, tako nesto. To je guma kao kuca 😁. Sredili su je kao novu.

Nazad
Vrh