miloskica
Član
Sad sam procitao da ce cena biti oko 35.000e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da javim, odradio čovek bez greške... Firma je Pneutech iz Vrbasa, hvala kolegi Nesic koji je preporučio firmu!Ako je radijalna nema vulkaniziranja.
Nema na cemu, tu smo da pomognemo jedni drugima!Samo da javim, odradio čovek bez greške... Firma je Pneutech iz Vrbasa, hvala kolegi Nesic koji je preporučio firmu!
Pa jel nemaju bas poluge za rusa da se uzmu?Balog mi nudi poluge od 110cm dužine. Što je stvarno previše razlike. 500e su poluge. Cena je ok. Pošto sam hteo 2para dao bi po 400e par ali su predugačke...
Krajevi ovde u Mikronu kada sam pitao u "kvalitetu" koštaju kako su mi rekli oko 220-250e komad. Ima turskih po oglasima 120-150e par ali ne ulivaju poverenje... Poluge na rusu su mi iz 2 dela. Pa sam zato hteo da stavim da budu iz komada. Pošto mu svašta kačimo pa se bilo desilo da je pukla poluga.