Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze ja sam citirao post u kome pise da je razlika 10000 evra napisao sam moje misljenje da su oba preskupa, uopste ne znam zasto si ti moj post citirao, ja uopste nisam polemisao koji koliko kosta, samo sam izneo misljenje...Jasam naveo da ovaj manji od 102 ks t4100 on je oko 36 tako je napiso par postova nazad...a ja kad sam pitao yto je bio 29 a hatat od 102 ks 34 ...nepratiš na času ipak taj od 110 i yto 90 nije isto
Slazem se u potpunosti, kupio je poznanik pre 2,3 god polovan 6820 za 42000, skoro full oprema taj traktor je stvarno sjajan pocev od udobnosti do snage izuzetno udoban i konforan za coveka, pravi 600 700 rs godisnje,bez ijednog problema.Novo je novo ali za te pare može da se kupi polovan brendiran traktor da bude kao čaša sa malo radnih sati u full opremi.Jeste da nije nov ali razlike su drastične u svemu.
muku mucis sta kupiti ja sam tako kad je izaso konkurs ovaj 50 40 10 muka ziva pitas jednog drugog sto vise pitam sve veca nedoumica zapadno skupo od ovih jeftinijih neznas ni samna sta se odluciti rusa imam 15god u dvoristu tako da toje prvo otpalo u razmatranju,,,,nisu losi i sluzio me al uvek ono aliШта мислите зашто не спавам ноћу,
Ostalo nije lose zato sto se nije kvarilo?Nema delova ni filtera za leba.
Komsija ima malog 60ks, nemaju ni filtere. Amortizer vrata isto nema pa narucio od Arme na srecu app sistem.
Elektromagnet pumpe goriva otisao za gasenje i isto nema, sad spojeno direkt na sajlu. Ostalo inace nije lose.
Koliko je evradi sve kompletMi ga planiramo za konkurs 50 40 10 sa prednjom kasikom a pre Basaka smo gledali armu ,za basak smo se odlucili zbog reverzera,nisam napisao da se radi o modelu 2090
Ne bi...potpuno isti mehanizam unutraNpr IMT broji radne sate 60 min pri 1500 obrtaja, tj 90 000 obrtaja radilice je jedan mč. A Rakovica broji 60 min ali tek pri 2300 obrtaja ! Što znači da kad bi na isti traktor stavilu 2 traktometra, jedan od Rakovice drugi od IMT, jedan bi izbrojao 2000 mč, drugi preko 3000 !!
Mnogo,doduse i navigacija je uracunata u 46000Koliko je evradi sve komplet
Za sad nije bilo to poređenje, treba da se razreši Imt 558 ili Rakovica 60...Imt 533 ili ursus 335 koji je bolji?