Paracinac83
Član
Na drugom kraju jesu kuke, ovo menja krajeve koji su na traktoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja dva puta vario komsiluku, ali nije zamena nego puklo im tu, i bio ljut lom, krupna struktura...Jadnik se smrzao u prvom delu klipa. Ide para iz usta.
Isto to sam radio ali za imt a posto je od imt-a poluga sira i ima veci radius, stavio sam novu preko stare i opcrtao a zatim samo isekao nosac stare kugle u istom obliku, napravio korene varova. Odradio provar elektrodom i dovrsio mig-om. Prebrusio kamenom i lepezom, finisirao filcom. Prefarbao i izgleda kao original
Slikaj da vidimo problem Boki.Šta mislite o varenju vučnog oka na prikolici?
Mi smo kupili novo vučno oko za zmajevku. Za 2 godine se razbila rupa fest. Mekano...https://fotkica.com/slike.php?slika=1_234864464_IMG_20220124_172108.jpg]
[/URL][/URL][/url]
Stari vlasnik je vario, ali pitanje je kako je urađeno. Novo vučno oko je od 8500 do 12000 dinara, ali pitanje je kakvog je kvaliteta. Možda bih pre uzeo polovno iz sfrj
Da li mozda znaš od koga ste uzeli? Trenutno na kp ima Kosanović, neki Nedeljko iz Bečeja i neki lik iz Malog Iđoša.Mi smo kupili novo vučno oko za zmajevku. Za 2 godine se razbila rupa fest. Mekano...
Sad sam se čuo sa ćaletom pošto je on to rešavao. Elem, uzeto je u Vajskoj kod Šanjike ako sam dobro zapamtio. Medjutim, mi smo hteli kompletnu rudu a on nije imao vučno oko. Pa je posle nekog vremena našao neko od neke kamionske prikolice ali nije odgovarala dimenzija pa je on nosio kod strugara da je dotera na meru. Onda je posle doneo komplet u Temerin na vašar gde je otac preuzeo. U svakom slučaju, mekan materijal...Da li mozda znaš od koga ste uzeli? Trenutno na kp ima Kosanović, neki Nedeljko iz Bečeja i neki lik iz Malog Iđoša.
@Matić, jesi li ga kupio?