Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se za deo sa kabinom iz vise razloga jer sam iz kraja u kome se dosta radi vocarstvo (i sami radimo nesto malo) pa znam koliko kilograma prasine po kvadratnom decimetru bude na vozacu posle povrsinske obrade vocnjaka i koliko je otrova po decimetru kubnom udahnutog vazduha (bar se nadam da racunas da kupis "astronautsko" odelo za prskanje)..Kolega treba gledati i dostupnost dijelova..
Ne znam da li mora biti bez kabine ali ako ne mora ja bih uzeo kabinu i po mogucnosti sa klimom.
Idem sutra. DF i Lambo nemaju u toj klasi vocarac STAGE 5 ili imaju ali je preko 60kw sto mi ne odgovara zbog IPARD-a. Zbog toga otpladaju i jedan i drugi a slazem se da bi to bio i moj prvi izbor.Jesi bio na sajmu u BG?
Vidim da je Agrostad izložio DF i Lambo. Mislim d ati je taj povoljniji od svih koje si naveo.
Uzmi u obzir servis,dostupnost delova.
Nazalost ne.Imt 539 , 3000 evra ,tarup "helikopter" 500 evra i za 30.000 evra kupis nesto lepo za sebe i porodicu. Ta solucija ne dolazi u obzir ?
Moje pitanje je bilo kom od 4 uza izbora biste dali prednost i zbog cega. Cenim trud da se pomogne ali ne bih ukljucivao nove opcijeOnda se udri u glavu.
Pa vidi, kubota i takvi slicni traktori su slabi sa dijelovima. Otprilike ih drze samo generalni uvoznici, dok recimo za dajca imas doosta vise prodavnica dijelova. I recimo da se taj generalni uvoznik zatvori tebi ne gine odlazak u drugu drzavu po dio..Sta znaci da uzmem u obzir servis i dostupnost delova. Pretpostavljam da su italijani u tom slucaju bolji izbor?
E za NH se nisam raspitivao. Bas cu pogledati danas na sajmu.A neki NH ? Mislim da su oni najprodavaniji vocarci u Srbiji.
DF najslabiji traktor sa motorom STAGE V je 5090 snage 63.5kw. To ne pije vodu za IPARD tj povrsine do 10ha.Idi sutra i na DF štand,mislim da nisi dobro informisan,pogledaj i same dorado svi su SDF i mislim da imaš raznih jačina al sigurno nešto ima da paše.I još jednom napomena nikako bez kabine.