Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam baća mislim da imam dvaDa li neko zna gde se može kupiti preklopni osigurač(špentla)od 16 mm?Tražio sam kod prodavaca i niko nema posebno već samo u paru sa kuglom 3 kat.Ako neko ima viška jedan možemo se dogovoriti.
Perkins motor luk kvačilo cararo transmisija Bosch hidraulikaКо ради одливке за мењач, диференцијал, носач мотора.
Pre nekoliko decenija smo sve to mi radili, imali razvijenu industriju i mnogo finalnih proizvoda.Било пре неколико година прича, када је почео увоз "Солис" трактора, да је њихов увозник, "ФПМ Агромеханика", обзиром да имају ливницу, термичку и машинску обраду, спреман да организује чак и производњу трактора са уградњом домаћих компоненти, ал' колико сам видео - кића! Штета је што у Србји нисмо у стању да радимо у серији неке кабастије компоненте са ливењем и озбиљном машинском обрадом.
Komercijalna gazdinstva na 30 posto imaju dodatnih 10 posto ako je domaca proizvodnjaA koliko subvencije ostvarujemo mi iz BiH na nase proizvode ako nismo u sistemu PDV-A?
Sva sreca pa prstimo od fabrika, imamo fabriku u Dubici i u Orasju ja mislim... Mada, ima ovih koji prave prikljucke pa uspiju da izganjaju papire da dobijes povrat, ali sve je to ili ili.Komercijalna gazdinstva na 30 posto imaju dodatnih 10 posto ako je domaca proizvodnja
Kako ispade , a mislio dcJesi ti RS ili Brcko di si ?
Bio bih zahvalan ako uspijesJa nemam katalog al mogu pitati nekog ko je imao 3 komada rogonja…