mirosti
Član
To bi mogao biti farmer 105..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nemam katalog al mogu pitati nekog ko je imao 3 komada rogonja…Jel ima neko katalog dijelova za imt 5170 da posalje?
Oznaka traktora je 106s.To bi mogao biti farmer 105..
I meni se nekoliko stvari prodalo pred nosom, normalno kao i svako psovao sam ali na kraju je ispalo tako bolje. Npr. kada smo traktor kupovali, ja i tata trebali u suboti ici pogledati zetor-a 5011 (kao lutka bio a cena bila niska), nazove cale njega u petak da cemo krenuti sutra kad on kaze "drug mi njega sad tovarimo na labudicu".... Ali eto, godinu dana posle uzmemo ursus-a 902 za malo vise para a dobili smo mnogo vise naspram tog 5011.Prodata danas za 6500e. Zamenio mu sva ulja,sve filtere,nov hladnjak stari pun kamenca,zimus kupljeni delovi za prednju vucu i dao je bivsi vlasnik novom,motor nikad otvaran,pozadi stavljeni novi klipovi i poteznice hidraulike od belarusa i prepravljeni za nju,pumpa goriva radjena zimus kod bosiste,pricao sam sa drugom majstorom malopre,evo sad sam usao u dvoriste i pisem,on ju je i radio,sredio ju je vlasnik koliko toliko.Skidao sam kukuruz i neode da je vidim bas mi krivo,jebo me kukuruz da me jebo.