Slobodna diskusija o traktorima

Kada namotam volan do kraja u levo ili desno cuje se neko pistanje u kabini, verovatnon iz orbitrola. Volan ide sasvim normalno i na leru i na vecom gasu. Sta bi mogao da bude problem?

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

To je normalno na svakom traktoru. Kako rece kolega, sigurnosni ventil jer ne moze dalje da mota..

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Ne moze biti nesto normalno ako pre se nije tako culo to pistanje a sad se cuje.Kod mene ni na jednoj masini sa hidro volanom se ne cuje bilo kakav zvuk kad do kraja namotam,tako da nzm bas dal jel normalno.

Da li neko zna gde se može kupiti preklopni osigurač(špentla)od 16 mm?Tražio sam kod prodavaca i niko nema posebno već samo u paru sa kuglom 3 kat.Ako neko ima viška jedan možemo se dogovoriti.

Pretpostavljam da hoćeš plug da osiguraš kada ga zakačiš. Samo šraf sa kontra maticama, sa svim ostalim varijantama možeš da nagrabusiš u odredjenom momentu.

Vazdusna amortizacija kabine umesto klasicne na opruge.Mi ovde prepravljamo imt i belaruse,ovi na zapadu prepravljaju New Holland,Claas,Case itd xd....

Da hoću da osiguram plug.Znam za šraf i maticu ali to ne može jer su iste široke pa mi kuka od poluge zapinje i glavi jer je takođe široka a nisam rad da se ošteti.Videću već nešto.

Ако ништа друго, барем је боја довољно другачија.

Успут, у подофуму са домаћим тракторима, ја сам пре неког времена отворио тему о овом "мајевичком" трактору. Можеш и тамо да туриш фотку, да се не расипа информација по разним темама.

А кабина од 577 ми изгледа само додате оне цеви као на МТЗ-а.
И акумулатор у маски испред хладњака.

Sve je nase sklepotina ....samo tudje valja :sneaky: .Cekajte polako, dok neko ne sedne u isti ,proba ga ,mozda ce biti i probe na njivi ko zna,pa cemo onda zasigurno cuti kakav je,jel bucna kabina,sta ima od opreme,tip menjaca itd.

Nazad
Vrh