Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas ono wurth cudo za ispiranje hladnjaka bilo je oko 700 dinara i imas stp radiator flush slicna je cena,probaj,nije skupo mozda je samo zaprljan hladnjak pa slabije cirkulise tecnost i ja sumnjam da je glavaŠta raditi onda sa hladnjakom?
Na tim motorima m34 i m33 baš često hoće da pukne glava,pa možda troši vodu zbog toga.Da li stvara pritisak u sistemu za hlađenje?Kad ste vec u temi hladnjaka i problema....na 560 mi trosi vodu, pre je trosio onako neprimetno skoro....sada vec poprilicno...poslednji put sam dosuo skoro 2L Ne mesa mi ulje i vodu, non stop to gledam, na pumpi malo kaplje, ali ne verujem da toliko brzo moze da ispusti....da l je realno da je nesto do motora? Meni se cini da je vodena pumpa, mislim da nije nikada menjana a vidi se da se muzga voda iz nje....Traktor radi sasvim normalno,tem drziu granici kao i pre
Ми смо наш морали да скинемо тепсије и да га чистимо жицом саће по саће колико је био зачепљен. Ни једно средство, а ни масна сода нису помогли да га очистимо.Šta raditi onda sa hladnjakom?
Koji su simptomi pucanja glave? Zar ne bi trebao tada da krene da mesa ulje i vodu? Nisam primetio da postoji pritisak u hladnjaku kad skinem cep, temp drzi normalnu, pritisak ulja isto....Jedino sto nekad vise, nekad manje kaplje na pumpi i to bas kod ulaza na ventilator, odatle se muzgaNa tim motorima m34 i m33 baš često hoće da pukne glava,pa možda troši vodu zbog toga.Da li stvara pritisak u sistemu za hlađenje?