Slobodna diskusija o traktorima

Zetor je kvalitetniji traktor a ove egzibicije nadvlačenja i merenja čiji je duži ne bih komentarisao, kao kad se mala deca igraju.

Maticu, sta je kvalitetnije na Zetoru?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Po meni, ako se vec rade ta navlacenja oba traktora trebaju biti u fabrickom stanju bez dodatnih tegova. Jer sam gledao u poljskoj kako neki zetor dere fendt-a, pa normalno jer nazad zetor ima tegcinu od koje su mu gume legle kao da ima 0.5 bara u njima a fendt proklizuje jer nema sta da ga stisne na podlogu. Ako gledamo imt-a i zetor-a za prosjecno domacinstvo, zetor je bolji. Ima udobniju cesku kabinu, poluge na izvlacenje koje olaksavaju kacenje, stelovanje desne poluge iz kabine itd. Ima nekih kao moj komso koji je proveo ceo zivot na traktoru bez kabine, i na ovo sto sam napisao rece je*o to imt je imt ja za njega dijelove kupim u apoteci ili sta ce ti kabina. Ali sve se to treba gledati, jer je covjeku lakse raditi i duze ce raditi u traktoru koji ima kabinu i grejanje pa po neki ugradjenu klimu. Sada je kod nas postao popularan 5211 za radove poput prskanja, spartanja, bacanje djubriva , sejanja itd. Samo se na njega nabace uzani tockovi i udri. Pre njega je bio popularan 558 ali nece niko vise da se mrzne, a i nagurali su svi pofinih sati za generalke.

Jedino se te sirovine još u Bosni možu naći 🤣🤣🤣🤣
Ovo je zbilja za plakati a ne za hvaliti

Poslednja izmena:
Mislim da je ipak kvalitet na strani Imt-a.
Na Zetoru su dosta masivnije uradjene prednje vuce, zato je pogodan za prednji utovarivac...
Imt-ove zadnje generacije su bez mane.
Udobnost jeste na njegovoj strani ali pouzdanost za mene je Imt.
Samo moje misljenje, svak vozi sta voli

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Šteta što za ovaj traktor nemaš zadnju osovinu sa bočnim reduktorima i disk kočnicama kao na MF35.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh