MIŠO 272
Član
Ja sam bio al nisam dočekao super tešku razvukli su puno morao sam kući. U lakoj samo mali ursus i fiat45 konja normalno fiat bio brži jači je 10 konja. Mene je fascinirao onaj 577 solac kako dobro vuče. Prima gas kao benzinac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam jesi li bio kad je taj čovjek htio da povuče 2 klade sa njim i kad su ona dvojica stajali napred kao teg a ljudina ne može ništa tim klada i krenuo da ga propinje i samo ga odjednom pusti na zemlju i ona dvojica popadoše sa traktora, zamalo čovjek poginu zbog budale. Hoće se ljudina da može povući dvije klade a nije im dorastao.Mene je fascinirao onaj 577 solac kako dobro vuče. Prima gas kao benzinac.
Htio je i onaj sa fiatom 450 vući dvije klade pa nije ih mrdnuo s mjesta na pauzi pa ga organizator otjerao. Onaj sa 577 dv je naveče odvukao onu kladu,a juče nije mogao raskopali teren pa im mekano krenuti. Vidio sam čovjeka koji je pao sav se sažuljao sin je gledao kaže da ga zamalo nije pregazio traktor.Ne znam jesi li bio kad je taj čovjek htio da povuče 2 klade sa njim i kad su ona dvojica stajali napred kao teg a ljudina ne može ništa tim klada i krenuo da ga propinje i samo ga odjednom pusti na zemlju i ona dvojica popadoše sa traktora, zamalo čovjek poginu zbog budale. Hoće se ljudina da može povući dvije klade a nije im dorastao.
Ja kažem samo šta sam juče vidio, 6245 je barem krenuo sa mjesta one dvije klade a 577 dv nije uspio ni da ih pomjeri sa mjesta. Ne kažem, možda je čovjek dan prije i vukao te dvije klade sa njim ali opet kažem ja govorim samo šta sam juče vidio.Nekažem da zetori nisu dobro vukli naročito onaj iz srbca. Onaj pejić sa onim 6245 turbo nula bodova. Ja samo upoređujem ove 560 i 577 mada 10 ks dosta znači. Ne dižem ja ovog nešto posebno. Jednako je za mene dobar i zetor i imt. Ovo sila nebeska je više u šali a ti shvati kako hoćeš.
Nijedan nije uspio izvući one dvije klade gore na put u teškoj kategoriji osim ovog 7245. Vidi se da ga je čovjek spremio za šumu i to mora onda da ide.Vidi se na onom prvom snimku sa 577 da je vozac neki bukovak. Onako da se ponasa u sumu jedino Bog da mu pomogne da sacuva zivu glavu.
Inace mi se ovaj vid takmicenja neuporedivo vise svidja nego ona nadvlacenja na nekim traktorijadama. Jos je dobro sto teren nije idealno ravan, vec talasast. Onaj drugi zetor kad ga okrenu uz breg bas kao i u realnim uslovima izvlacenja trupaca. Sve u svemu dobro takmicenje, nema sta.