Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Овоме је душа у носу, требало му је 1 км да се одвоји.
Jel ima freona, da ne curi negde?Pitanje vezano za klimu na traktoru..
Kupio sam traktor sa neispravnim kompresorom klime, u međuvremenu mi je crko i ventilator pa sam komplet sve nabavio novo. Kompresor klime, ventilator i nove filtere zraka. Klima ohladi kabinu dok nije puno izložena suncu, ali kada krene da grije kroz stakla, iako je vani oko 30 stupnjeva, nema šanse da održi ugodnu temperaturu u kabini.
Imate li kakvih savjeta ili da ugradim roletne na traktor ?
Ne znam tačno koji su svi bili iz Srpca ali čini mi se da je onaj sa Zetorom 7745 - 7245 i Imt 5136.Nema šta vidi se da su traktori uredni i spremni za rad i onda to mora ići kako treba.Borislave , kazu moje komsije , Srpcani , da su se dobro pokazali i na tim disciplinama vuce trupaca kod vas ?
Takav je slucaj bio kod mene na kombajnu i kazu da je do susaca, moram ga negde naci pa da ga zamenim. Mozda i nema plina kao sto deks kaze. Je si ti to sam menjao ili si nasao majstora jer ja nisam ni jednog uspeo naci kod nas.Pitanje vezano za klimu na traktoru..
Kupio sam traktor sa neispravnim kompresorom klime, u međuvremenu mi je crko i ventilator pa sam komplet sve nabavio novo. Kompresor klime, ventilator i nove filtere zraka. Klima ohladi kabinu dok nije puno izložena suncu, ali kada krene da grije kroz stakla, iako je vani oko 30 stupnjeva, nema šanse da održi ugodnu temperaturu u kabini.
Imate li kakvih savjeta ili da ugradim roletne na traktor ?
Klima ako curi mozes je puniti do prekosutra opet ce iscuriti.Mora lepo da se pregleda i sredi curenje.Zatvoren sistem mora biti.Majstor mi je radio sve, i po završetku napunio klimu, i na putu kući sam primjetio da na suncu baš i neće da hladi.
Kod nas u Brcko Distriktu se na svakih sest meseci mora nositi aparat u vatrogasno, oni provere aparat i daju pecat u onu knjizicu ako je sve ok i nije koristen. To kosta 2,5e(koliko sam cuo). Uz kombajn sam dobio stari aparat bez manometra, odneo sam ga u vatrogasno i rekli su da je neupotrebljiv jer ne mogu proveriti taj co2 unutra da li radi i da mi je najbolje kupiti nov aparat sto sam i uradio. Punjenje ne znam koliko je.